marți, 26 ianuarie 2016

Femeie cu cancer în fază terminală vindecată la Lourdes

Comisia medico-științifică a Sanctuarului de la Lourdes a recunoscut un nou miracol. Aceasta este a 69-a vindecare inexplicabilă din punct de vedere științific, de când a fost înfiinţat Biroul Medical. Miracolul, de data aceasta, i s-a întâmplat unei femei italiene, Danila Castelli, vindecată în mod uluitor, instantaneu și fără nici o urmă de dubiu de o formă gravă de cancer. Femeia, soția unui ginecolog, mamă a patru copii, venise în 1989 să se roage în grota în care Fecioara i-a apărut Bernadettei Sobirou pentru a cere vindecare.

Este o poveste despre credință și rugăciune, când se părea că pentru Danila nu mai exista nici o speranță. Calvarul său începuse cu câțiva ani mai devreme, iar medicii nu i-au mai dat nici o şansă. Fusese, de asemenea, supusă unei intervenții chirurgicale complexe, dar fără succes. Călătoria, de la casa sa din Beresford în orașul din Pirinei, o planificase din cauza disperării, pentru a cere curajul de a înfrunta moartea. Dar aici s-a întâmplat minunea.
De îndată ce a fost înaintată Biroului Medical toată documentația, s-a dovedit vindecarea completă. A fost un miracol. Cel care a anunţat recunoașterea vindecării de către medicii francezi, care au analizat toate documentele medicale și starea de sănătate a femeii, a fost Mons. Giovanni Giudici, episcop de Pavia.

Biroul Medical din Lourdes a stabilit că vindecarea a avut loc în condiții pe care medicina nu le poate explica. Danila definește boala ei ''o frumoasă poveste de dragoste cu Domnul. În aceşti ani am trăit momente de intimitate cu Dumnezeu, care cred că putem să le avem doar atunci când suntem în mare încercare. Pentru aceasta nu mi-am pierdut bucuria inimii. În mod paradoxal, atunci când mi-am revenit am fost evident fericită, dar primul meu gând a fost: Îl voi iubi oare la fel de intens, acum când am fost luată de pe cruce?''.
Traducere: ACC
 


Sursa:m.ilmessaggero.it