luni, 13 iunie 2016

Campaniile la care concurez și eu pe blogalinitiative.ro!



Dragă cititorule/cititoare…

Deoarece încă nu am o recenzie pentru noua mea cărțulie:GRATUIT, îți propun, dacă dorești, să o ceri și o vei primigratuit pentru lectură și recenzare.
Deoarece îmi pare că o astfel de muncă merită să fie și răsplătită, cea mai bună recenzie, va primi drept premiu, în luna august (când acest concurs va lua sfârșit), proxima carte publicată de mine!
Deci, ce spui, citești?!?…

Comandă la adresa:
cipriandeblaj@yahoo.com

Fii (cel) mai bun în ceea ce faci!

În orice job ai fi, s-ar cuveni să încerci să te autodepășești mereu, să-ți faci munca din ce în ce mai bine și, treptat, să fii (cel) mai bun! (apropos de asta, citește și acest articol!)
Însă asta nu se poate fără multă muncă, interes personal, dăruire și investiție în tine!
Din acest parcurs nu poate lipsi participarea de la diverse cursuri, lectura unor materiale de bază și înscrierea la workshop-uri în/din domeniu.
O astfel de direcție are și o nouă școală de formare, respectiv „Școala Flanco”,  o inițiativă interesantă a celor de la Flanco, ce își propune să ofere cursuri gratuite pentru tinerii pasionați de branding personal, storytelling, blogging și social media în general. 
Vor fi invitați să vorbească Cristina BazavanSorana Savu și Cristian China Birța care îți vor sharui din experiența lor în „Content Creation” și „Storytelling”, „The Business of Blogging” și Personal Branding.

Simți că ai potențial și că nu ai investit suficient în tine?
Simți că a venit timpul să înveți ceva nou?
Crezi că este nevoie să te autodepășești?
Sper ca într-o zi să se vorbească despre tine ca un as în domeniu?
Atunci este timpul să faci ceva!
Primul pas este înscrierea la acest curs!

Turneul Școala Flanco se desfășoară în perioada 21-24 iunie în orașele Craiova (21 iunie), Timișoara (22 iunie), Cluj-Napoca (23 iunie) și Iași (24 iunie), așa că sunteți așteptați la înscrierea online  până pe 14 iunie. Sunt disponibile 25 de locuri în fiecare dintre cele cele patru orașe, nu e cazul să vă gândiți prea mult și să pierdeți timpul/locul.


Poate ne vom întâlni!