duminică, 26 iunie 2016

Ai supraviețui?

Te-ai gândit vreodată la cum ar arăta viața ta fără electricitate? Sau la faptul că ai da pe display-ul tabletei fără ca aceasta să reacționeze? Ei, un scenariu de acest fel s-ar putea întâmpla oricând!

De când electricitatea a început să circule prin venele lungi ale lumii, omenirea s-a schimbat de la generație la generație, iar în ultimul deceniu, atât de mult a accelerat tehnologia încât totul pare la un un pas... sau click distanță!

Și pentru ca o astfel de tragedie să nu te lovească sau pentru zonele în care încă modernismul nu a escaladat să ajungă, ți-ar fi de folos un generator! Pe www.depozit-online.ro găsești astfel de produse și încă la prețuri rezonabile! Există chiar și mai multe modele, să alegi după cum crezi că îți este mai convenabil.



Un astfel de generator îți va fi de mare ajutor atunci când apare o pană de curent, dacă vine apocalipsa  electrică pe neprevăzute sau dacă pur și simplu ai plecat cu prietenii să campezi pe cine știe ce vârf de munte!

Alege acum unul dintre generatoare de pe www.depozit-online.ro și fii pregătit să supraviețuiești!


WOW(fixit) ce am descoperit!

Când display-ul l-am zgâriat
Am crezut că lumea mi s-a terminat
Vedeam textele tăiate
Fotografiile crăpate
Like-uri pe de FB nu mai aveam 
E-mail-ul îmi intrau în spam
Eram căzut din lumea virtuală
În cea reală...
Toate acestea mi s-au întâmplat
Pentru un display zgâriat...
Dacă știam că există-n lume
O soluție reală, minune
De îndată-mi cumpăram
Și astfel display-ul nu-l mai zgâriat
Acum știu că există o soluție WAW
WawFixit este numele lui bau-bau
Care sperie zgârieturile fiind invizibil
Organic și anti-bacterian previzibil
Fără bule sau alte semne îți spun
Să-ți comanzi produsul chiar acum
Păi dacă până și Buzdugan și Morar ni-l recomandă
Ce ce nu ai face încă o comandă?



Intră acum pe:

Protejează-te!

Nu se poate să nu te fi gândit niciodată, când ți-ai pus telefonul pe masă sau în buzunar, că l-ai putea zgâria și atunci l-ai manevrat cu atenție, nu ai pus altceva (ca de pildă cheile) în același buzunar. Și cu toate acestea, rar se întâmplă să nu vezi o zgârietură fină pe display-ul mobilului. De aceea ar fi foarte potrivit să te gândești să-l protejezi!

O soluție foarte simplă ne este oferită de WowFixit!


WowFixit este un produs nou nouț pe piața din România (despre această companie, ai mai mult informații aici!) menit să îţi ia gândul de la teama că ţi-ai putea zgâria display-ul mobilului sau al dispozitivelor tale! Mai pe românește, este o soluție care se aplică pe ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului pentru a le proteja!
Cum se procedează?
SIMPLU! Pur și simplu aplici soluția care apoi se întărește și devine un strat asemănător sticlei, cu proprietăți incredibile: fără bule la aplicare sau după (așa cum se întâmplă în cazul foliilor obișnuite), este ultra-rezistentă la zgârieturi, anti-bacteriană și invizibilă (vezi și acest comunicat de presă dar și aici!).

De ce WowFixit?
Pentru că este cea mai inovativă metodă de a-ți proteja de zgârieturi ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului și pentru că se potrivește pe orice suprafață!

Cum îl poți avea?
SIMPLU! Intri pe pagina produsului și-ți comanzi produsul de care ai nevoie. Ca idee, intră pe pagina site-ului să te lămurești!
Eu chiar sunt interesat de acest produs, după câte am citit despre el, am fost foarte încântat, unii și-au lăsat pe pe site testimonialele, dar eu vreau să-l încerc pe „pielea” telefonului și al martwatch-ului meu!

Intră chiar acum pe: