sâmbătă, 2 iulie 2016


Ceaiul, o alegere sănătoasă!

Ceaiul, de mii de ani își arată beneficiile și cu siguranță că este cea mai bună alegere pentru cei care caută atât un gust deosebit cât și ceva care să le facă bine. Și se poate înțelege că acesta ne dăruiește cele necesare pentru că la rădăcină este în legătură directă cu noi! Și de unde dacă nu din natură ne putem lua ceea de ce avem nevoie atât timp cât și noi facem parte din ea?! Uneori chiar mă întreb de ce suntem atât de naivi și căutăm rezolvarea problemelor noastre de sănătate în medicamentația sintetică în loc să apelăm la Marea Farmacie care este Natura, ea oferind remediile necesare pentru orice tip de boală (poate mai puțin pentru cele create în laborator și atunci avem nevoie de remedii sintetice!).

Dar să nu intrăm în polemici acum!

Este vară, este cald, poate mai mult decât ne așteptam să se prăvălească așa dintr-o dată peste noi, și avem nevoie mereu să ne revigorăm și să ne hidratăm; iar o soluție ingenioasă este ceaiul, mai precis, cea oferită de colecția IceTea de la Arta Ceaiului.


Acolo vei găsi felurite variante de a te răcori, diverse sortimente și pachete atractive care îți vor răcorii sufletul, mintea și întreaga ființă!

Varianta cu care v-aș răcori dacă ați veni în vizită la mine în aceste zile toride, ar fi Pina Colada, preferata mea!
Și o prefer fiindcă are ingredientele mele preferate, respectiv: hibiscus, bucăți de măr, fulgi de cocos (cocos, ulei de cocos, zahăr), coajă de măceșe, stafide, bucăți de ananas caramelizate.

Și ce spuneți dacă la sfârșit, după ce punem gheață, mai adaugăm și o felie de lămâie sau de portocală, ori puțină scorțișoară? Și, da, îl vom servi cu o salată de fructe!

Deci ne vedem? :) La ora 17...

Pentru mai multe variante de ceaiuri răcoroase, dați un click mai jos