joi, 23 februarie 2017

Fericirea aduce zâmbete - 2

Fericire, fericire, fericire... iată ce caută omul mereu și nu se mai satură de ea...
Revin astăzi cu câteva gânduri pentru cei care caută fericirea sau pentru cei care doresc să fie și mai fericiți!

Oamenilor le este frică de fericire fiindcă mai mereu cred că pentru o clipă de bucurie, mai târziu, vor avea de plătit scump. Așa că cei mai mulți dintre ei doar își pun masca fericirii pe față în speranța că nu vor fi discreditați. În spatele ei însă se află un om descurajat, plin de temeri, îngrozit de singurătate, fără siguranță de sine, ce încearcă să răspândească în jur un aer de independență, de virtuozitate și face o paradă din a le arăta sau declara tuturor că el este bine, fericit.

Unii chiar spun: „După vreme bună, sigur vine vreme rea!” sau „Acum mi-a mers bine, sigur curând va veni ceva rău peste mine!”

Uneori oamenii trăiesc și momente tulburi, important este să-și țină mintea limpede!

Cine se teme de fericire,
acela nu va fi niciodată fericit!

Un om înțelept învață mereu din luptele sale, pierdute sau câștigate. El astfel câștigă mereu! Experiența cumulată îl va ajuta în toate luptele viitoare. De aceea, când întâlnește pe calea autodepășirii un adversar puternic, nu renunță la lupta cu el, chiar dacă asta ar cere mult timp și ar putea duce la o înfrângere.

Nu se teme de noutate dar este totuși rezervat în a merge iar pe o calea ce s-a soldat în trecut cu un eșec și l-a dus la greșeală.

Ține minte că dușmanii cei mai de temut se află chiar în inima ta; cel mai mare împotrivitor este chiar persoana ta. De aceea războinicul știe că timpul îi va slăbi puterile inamicului și îl va învinge, dar trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și tărie de caracter.

Să nu te simți superior nimănui, este mai ușor să crești dacă ești bine înfipt în pământul moralității. Îngâmfarea te poate face să zbori deasupra tuturor dar de jos poți fi oricând rănit de o săgeată otrăvitoare. Fii umil în orice situație, în legătură cu ceilalți și cu tine însuți!

Relaționează cu cel ce ți-a devenit dușman
cu dorința ca acesta, în viitor, să-ți devină amic!
Astfel se naște IUBIREA!

DE ACEEA!!!

Culorile dragostei pictează fericirea pe pânza inimii noastre. IUBEȘTE TOT! Bucură-te de tot ceea ce te înconjoară! Respiră parfumurile bucuriei și nu lăsa să treacă nici un sunet încântător fără a fi prins în mrejele timpanelor tale!

Când vezi că te-ai afumat prea mult în pământul lumii și simți că nu mai poți, te sufoci, mori puțin câte puțin, atunci evadează, fugi în pădure, pe câmpii, aruncă-te în iarbă și lasă pacea să-ți pătrundă până-n măduva oaselor. Când te-ai încărcat de bucurie și pace, te poți întoarce printre noi…

Lasă tristețea să caște de plictiseală.
Tu fii un om fericit!

De plictiseală să nu auzi decât citită de prin cărți și acolo să rămână!

Ține minte! Fericirea este precum un porumbel. Dacă încerci să-l prinzi, se va speria și va zbura. În schimb, dacă îi arunci câteva grăunțe, te vei putea bucura pentru câteva momente de prezența lui.

Oprește-te din alergarea ta și privește la ceea ce este frumos în jur;
nu vei fi aici veșnic!

Vin cu aceste gânduri pentru a vă aduce un zâmbet pe față pentru campania:
Mai multe detalii: