joi, 23 martie 2017

Rugăciune pentru vindecare și eliberare în căsătorie

„Dacă însă cineva nu poartă grijă de ai săi şi mai ales de casnicii săi, s-a lepădat de credinţă şi este mai rău decât un necredincios.”
(1 Timotei 5.8)

Această rugăciune pentru vindecare și eliberare în căsătorie trebuie să fie recitată într-un mediu favorabil, și de preferință fără întrerupere.


În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Spirit,
Amin.
Doamne Isuse Cristoase, acum vreau să stau în prezența Ta și Te rog să-i trimiți pe îngerii Tăi să fie cu mine și să mi se alăture în rugăciunea ce o înalț pentru familia mea.

Am traversat momente dificile și dureroase, situații care au alungat pacea și liniștea întregii mele familii; situații care ne-au adus neliniște, teamă, nesiguranță, lipsă de încredere, lipsă de unitate.

Nu mai știu la cine să apelez, nici cui să-i cer ajutorul, dar sunt conștient că avem nevoie de intervenția Ta divină.

De aceea, prin puterea numelui Tău, Te rog rupe orice legătură și eliberează-ne de orice este rău în căsătoriile și relațiile familiei noastre din cei mai vechi strămoși până în ziua de azi; situații de nefericire în viața conjugală, de neîncredere între soți, obiceiuri păcătoase care s-au transmis din generație în generație în familiile noastre, ca un blestem. Toate acestea să nu ne mai atingă vreodată și să se îndepărteze de noi pentru totdeauna, prin puterea numelui și a sângelui Domnului nostru Isus Cristos.

Nu ține seamă, Isuse, de unde a început totul, care au fost cauzele. Vreau, prin puterea numelui Tău, să-Ți cer ca sângele Tău să se reverse peste toate generațiile trecute, pentru ca toată vindecarea și eliberarea necesară să-i atingă pe fiecare acum, prin puterea sângelui Tău răscumpărător.

Alungă, Doamne Isuse, orice lipsă de iubire pe care o putem trăi în familia noastră, situațiile de ură, resentimente, invidie, mânie, dorință de răzbunare, dorințe de separare. Toate acestea să se îndepărteze de la noi, Isuse, și să învingă prezența Ta în mijlocul nostru.

Prin puterea sângelui Tău, Isuse, pun capăt oricărui comportament de indiferență din casa noastră, pentru că el ne-a ucis iubirea. Renunț la mândria care mă împiedică să cer iertare, să-mi recunosc greșelile; renunț  la cuvintele negative spuse soțului/soției, cuvinte de blestem, cuvinte ce umilesc, cuvinte care dor și lasă urme adânci în inima celuilalt. Renunț la cuvintele nepotrivite care desconsideră, la blestemele proclamate de atâtea ori în casa noastră. Te implor, Isuse, revarsă sângele răscumpărător peste toate acestea. Vindecă-ne și să ne elibereze de consecințele care astăzi sunt reflectate în viața noastră din cauza acestor realități.

Renunț la blestemele rostite asupra casei în care locuiesc, la nemulțumirea de a trăi în această casă, de a nu mă simți fericit aici. Renunț la tot ceea ce aș fi putut spune rău în casa mea.

Renunț la cuvintele de nemulțumire pe care le-am rostit despre situația noastră economică, pentru că cu toate că am primit puțin, chiar dacă salariul lunar abia ne ajunge, nu ne-a lipsit nimic, Isuse.

Pentru tot ceea ce am greșit îți cer iertare. Iartă-mă pentru ingratitudine, pentru faptul de a nu putea să vad în familia mea, ceva ce mi se potrivește...

Iartă-mă, Isuse, pentru că știu că de multe ori am greșit. Vreau să renunț la aceste greșeli începând de azi.

Isuse, iartă-i pe cei din familia mea dacă cumva au necinstit taina căsătoriei. Privește-i cu milă și ajută-i să-și restabilească pacea în inimi.

Vreau să-ți cer, Doamne, să reverși Spiritul Tău cel Sfânt peste noi, peste fiecare membru al familiei mele. Spirite Sfinte, cu puterea și lumina Ta, binecuvântează toate generațiile din prezent, trecut și viitor.

Începând de astăzi, vreu ca în căsnicia mea și în toate familiile apropiaților mei să domnești Tu și Evanghelia Ta, să devenim cupluri profund angajate în respectarea sacralității căsătoriei, plini de iubire, loialitate, răbdare, bunătatea și respect.

Îți mulțumesc, Isuse, pentru că primești rugăciunea mea și asculți cererile mele.

Mă consacru și îi încredințez pe toți cei din familia mea Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioarei Maria, pentru a ne proteja de orice atac al celui viclean.

Amin.

Traducere: ACC


Sursa:it.aleteia.org

Salamul SF!

Direct din viitor, a venit o nouă inovație pentru produsele din carne de la Caroli. Când spun salamul SF, nu este nici o glumă, pentru că acum, dacă vei cumpăra produse de la Caroli, pe eticheta acestora apare și un așa zis Carolimetru termic. Pe salamurilor Semenic Extra apare un cadran termosensibil ce le oferă consumatorilor o informație vitală: dacă produsele sunt păstrate sau nu la temperaturi optime.
Uite cum funcționează:
Acest salam, din seria #MâncareCuNotificare, dacă indică pe etichetă culoarea verde, înseamnă că temperatura la care se află produsul este de sub 8 grade Celsius și că este păstrat optim. Însă, dacă eticheta indică galbenul, această culoare ne avertizează că produsul se află la o temperatură mai mare și ar trebui mutat într-un loc mai răcoros.

Azi-mâine, chiar personajul Caroli ne va spuin ce și cum este cu vreun sortiment apărând ca în Războiul Stelelor holografic. Atunci nici nu vei știi ce să mai face... să mănânci sau să urmărești drăguța figurină... :) Însă până atunci, să ne bucurăm de o #MâncareCuNotificare și să ne documentăm mai mult pe:



Mierea este la ea acasă...