duminică, 17 noiembrie 2013

TAXI și IMOPEDIA

Zilnic suntem asaltați de reclame. Pe stradă, în mijloacele de transport în comun, la TV sau radio, peste tot vezi și auzi felurite moduri în care cineva vrea să vândă/prezinte ceva!
Nu este nimic surprinzător să vedem de această dată și o firmă de imobiliare încercând să își promoveze cât de bine posibil serviciile pe care le pot oferi. Este vorba de IMOPEDIA.ro.
Oamenii aceștia au venit cu o idee inovativă și interesantă în același timp, respectiv, i-au invitat pe cei din formația TAXI să compună o piesă pentru ei. IMPRESIONANT!
Pe mine piesa în sine m-a distrat și sunt sigur că este un mod intresant de a-ți crea un brand.
Ia urmărește și tu piesaEi au început relativ simplu, realizând un site, dar acum vor să lanseze unul nou. Uite ce mirați sunt :)Și asta nu este totul!


Și încă unul :)


Bun, acum să ne întoarcem la lucrurile serioase!
Eu unul cred că este cel mai bun mod de prezentare a unei companii. Oamenii aceștia chiar gândesc și asta îmi place la ei. Mai vezi și seriozitatea cu care investec și te fac să crezi în ei.
Acum nu urmează decât să ajungă și la TV chiar și pe canalele muzicale. Hai că piesa este bună, comercială, cu un mesaj și mai ales în inima ei stă o reclamă. Lumea o va primi bine, la început ca piesă, apoi ca hit și în cele din urmă se vor îndrăgosti și ei de IMOPEDIA.ro și vor căuta ceva potrivit pentru familia lor tocmai prin intermediul acestei companii.

Felicitări IMOPEDIA.ro! Și da, vă mulțumim și pentru cererea ce a-ți făcut-o celor de la Taxi și trupei în cauză care ne încântă auzul cu o piesă de milioane!


Pentru cei interesați de știri imobiliare, găsți pe IMOPEDIA.ro orice, ca să nu mai vorbim de vile de lux sau poate terenuri. Toate sunt acum pe IMOPEDIA.ro.

http://www.imopedia.ro/

Aaaaa și era să uit. Au și un concurs! Și uite ce spun: „Cu noul site IMOPEDIA.ro, vrem să fim mai aproape de tine! Implică-te, iar noi te vom premia pe măsură!
Spune-ne ce ţi-ai dori să găseşti pe noul site IMOPEDIA.ro! Noi îţi vom analiza propunerile , iar tu poţi câştiga un smartphone Samsung Galaxy S4! Trimite-ne sugestiile şi părerile tale până pe 30 noiembrie, folosind formularul de mai jos”. Vrei să participi? Apasă AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu