marți, 21 octombrie 2014

JAZZ!

Când ai fost ultima dată la un concert de jazz? Și încă unul de calitate? Poate nu de curând, dar am o veste bună pentru tine!
Între 23 şi 25 octombrie se va desfăşura Cluj International Jazz Festival, un eveniment care aduce pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca nume sonore din jazz şi anume: Eli Degibri Quartet – Israel, Chico Freeman Quartet – SUA, James Blood Ulmer with Pierre Dørge & New Jungle Orchestra – SUA / Danemarca.





S-alergăm!


Dragi cititori,
am auzit despre faptul că în curând se va organiza o nouă ediție SkyRun, un maraton de alergare pe scări, ce va fi găzduit de Sky Tower – cea mai înaltă clădire din Romania.
Pe 25 octombrieRaiffeisen Property InternationalRaiffeisen Banksmartatletic și Fundația HOSPICE Casa Sperantei, alături de prietenii și susținătorii mișcării, dau startul unei noi ediții deosebite de Sky Run:
  • veți fi spectatorii și susținătorii unei premiere naționale: prietenul nostru (organizator, alergător, blogger) – Gabi Solomon – va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scări;
  • cursa contratimp, de alergare, pe scări, în cea mai înaltă clădire din Romania - Sky Tower34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursă în care fiecare dintre voi, cei care veți participa, veți contribui la dotarea și funcționarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construită în Parcul Plumbuita; taxele de participare reprezintă donații 100% pentru îndeplinirea acestui obiectiv social de importanță deosebită; beneficiarii sunt adulți cu cancer în stadii avansate și copii cu diagnostic limitativ de viață, care au nevoie de servicii medicale specializate de îngrijire paliativă;
  • un bun prilej de a ne întâlni, de a ne strânge mâinile, de a ne bucura de priveliștea Bucureștiului văzut din cel mai înalt punct.
SUSȚIN ACEASTĂ INIȚIATIVĂ ȘI VĂ INVIT PE TOȚI SĂ FACEȚI RECLAMĂ BUNĂ ACESTEI CAMPANII SĂNĂTOASE!