joi, 29 mai 2014

Caută și vei găsi...

Trăim într-o lume în care avem nevoie de diverse servicii sau avem cunoștințele necesare pentru a putea oferi anumite servicii. Numai că deseori aceste două lucruri sunt greu de găsit împreună, până acum. De curând, în lumea virtuală, a apărut un site care întregește aceste cereri: microjoburi.ro. Aici poți găsi diverse servicii la un preț modest de 50 de ron în aproape orice domeniu. Așa că dacă ești, să spunem, în căutarea unei persoane care să-ți facă cumpărăturile, să te însoțească la shopping sau pur și simplu cauți pe cineva cui să te confesezi, atunci intri pe site (microjoburi.ro) și comanzi acest microjob. 

De ce ai avea de un astfel de site? Păi, pentru a mă folosi de numărul meu preferat, îți voi da șapte motive:
- te costă doar 50 de ron să îți rezolvi o problemă pe care nu o poți rezolva singur
- poți cere acest serviciu la orice oră din zi sau noapte și în cel mai scurt timp se rezolvă
- poți cere servicii sau să le oferi. Tare, deci poți să prestezi serviciile în care ai o anumită experiență (sau poate că ești un profesionist!) și astfel câștigi bănuți pentru a-ți achiziționa serviciul dorit, dacă vrei
- site-ul este aerisit, bine structurat, te ajută intuitiv. Este simplu de folosit!
- dacă nu găsești ceea ce cauți, cere și vei primi poate, în cel mai scurt timp
- în spatele acestei platforme stă o echipă de profesioniști care îți răspund prompt la orice întrebare
- chiar dacă am citit și comenturi împotriva acestui site, mai bine spus a celor care oferă diverse servicii, acesta este singurul și primul site de acest gen în România și asta te încântă când vezi că lumea are idei


Tu ce microjob ai cere?
Dar ce ai putea oferi?
Intră pe microjoburi.ro chiar acum!



                       

Nimeni să nu folosească numele lui Dumnezeu pentru practicarea violenței!



Luni, 27 mai, în cea de-a treia și ultima zi a pelerinajului apostolic în Țara Sfântă, Pontiful a mers la Esplanada Moscheilor din Ierusalim, unde a fost întâmpinat de Marele Muftiu al Ierusalimului și al întregii Palestine, Sheikh Muhammad Ahmad Hussein, împreună cu alte autorități religioase.

După discursurile adresate Sfântului Părinte de către Marele Muftiu și de către Președintele Consiliului Suprem Musulman, Sfântul Părinte s-a adresat, la rândul său nu doar celor prezenți ci musulmanilor în general, pe care i-a numit credincioși musulmani, dragi frați.

"Sunt recunoscător să vă pot întâlni în acest loc sacru și vă mulțumesc din inimă pentru amabila invitație pe care mi-ați adresat-o", a spus Pontiful la începutul discursului, amintind încă o dată că a venit în Țara Sfântă ca pelerin, pe urmele Papei Paul al VI-lea, primul Pontif în Țara Sfântă, pentru a vizita locurile care au văzut prezența pământească a lui Isus Cristos. "Însă", a continuat Sfântul Părinte, "pelerinajul meu nu ar fi complet dacă nu ar include și întâlnirea cu persoanele și comunitățile care trăiesc în acest ținut, fiind de altfel foarte bucuros să mă întâlnesc cu voi, Frați Musulmani".

Evocând figura lui Avraam, "care a trăit ca pelerin în aceste ținuturi", și pe care-l recunosc și Musulmanii și Creștinii și Arabii, chiar dacă în moduri diferite, Papa l-a definit "un părinte în credință și un mare exemplu de imitat".

Papa Francisc: "El s-a făcut pelerin, lăsându-i pe ai săi, lăsându-și propria casă, pentru a da curs acelei aventuri spirituale la care-l chema Domnul. Pelerinul este o persoană care își asumă condiția săracului, care acceptă să-și părăsească propria patrie și să se îndrepte spre o țintă măreață și mult dorită, trăind cu speranța împlinirii unei promisiuni primite. Aceasta a fost condiția lui Avraam, acesta ar trebui să fie și comportamentul nostru spiritual. Nu putem să ne considerăm autosuficienți, patronii vieții noastre; nu putem să ne limităm, să rămânem închiși, siguri de convingerile noastre". "În fața misterului lui Dumnezeu suntem cu toții săraci, simțim datoria de a fi mereu gata să ieșim din noi înșine, docili față de chemarea adresată nouă de Dumnezeu, deschiși față de viitorul pe care Dumnezeu vrea să-l construiască pentru noi. În acest pelerinaj pământesc nu suntem singuri, ne intersectăm cu parcursul altor frați, câteodată facem împreună cu ei o bucată de drum, câteodată facem un popas comun care ne întărește. Astfel este și această întâlnire, pe care o trăiesc cu deosebită gratitudine", a mai spus Pontiful în discursul adresat Marelui Muftiu de Ierusalim și autorităților religioase musulmane cu care s-a întâlnit la Ierusalim, în cea de-a treia zi a pelerinajului apostolic în Țara Sfântă.

În încheierea discursului, Papa Francisc a lansat un însuflețit apel către toate persoanele și comunitățile care se recunosc în Avraam. "Să ne respectăm și să ne iubim unii pe alții ca frați și surori! Să învățăm să înțelegem durerea celuilalt! Nimeni să nu folosească numele lui Dumnezeu pentru practicarea violenței! Să lucrăm împreună pentru dreptate și pace! Salam!"


Sursa:ro.radiovaticana.va

Cadou ceas Casio la abonamentul revistei Top Gear

Daca te abonezi pana pe 31 mai 2014 la revista Top Gear (1 an – 10 numere), vei primi gratuit  si garantat un ceas sport Casio.
Trebuie sa platiti doar 99 de lei (comparativ cu 119 la chioscurile de ziare).