duminică, 14 iunie 2015

Dragă prieten... vreau să te aud mai des!

Dragă prieten C.,

am primit ultima ta scrisoare și m-am bucurat de cele relatate. Cred că trebuie să fie deosebit de frumos acum la țară când întreaga natură este îmbrăcată în haina verii, iar verdele inundă toate cotloanele pământului. Din păcate, la noi, spațiul verde a fost acoperit de betoane care ne sufocă. Simt că aici căldura este mai sufocantă decât la tine...
Modernismul acesta mi-a adus aminte de o veste foarte recentă pe care vreau să ți-o împărtășesc. De curând, trustul Samsung Electronics a lansat o nouă serie de telefoane din gama Galaxy, este vorba de Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Vei crede că am înnebunit să-ți spun despre un astfel de device modern, ție care trăiești la țară unde știu că nici nu prea ai semnal. Dar vei vedea de ce îți vorbesc despre el.
Noul model Samsung poate fi utilizat în multe moduri. Știu că cei mai mulți îl folosesc pe post de telefon, dar, eu îi văd și alte utilități!
În primul rând trebuie să-ți spun că arată foarte bine și futurist față de precedentele telefoane (un fel de comparație: imaginează-ți cum arată un cal pe lângă o mașină: frumusețe, îmbinări, viteză etc.) și asta datorită îmbinării armonioase și ingenioase dintre metal și sticlă. Nu pare a fi făcut în serie, parcă o întreagă echipă de sculptori specializați au șlefuit la acest instrument pentru a arăta atât de atrăgător. Îți dai seama ce frumos arată aceasta în iarba verde de acasă?
Și pentru că natura, din păcate, nu poartă mereu aceeași haină frumoasă, ci o schimbă în fiecare anotimp, cred că merită imortalizată. Iar pentru ca fotografiile să fie de calitate, acest device modern are integrată o cameră de cu multiple funcții în așa fel încât să nu pierzi nici o priveliște frumoasă ori un moment important ce memoria l-ar reține doar pe bucăți. Mă gândesc acum cum ar fi să fotografiezi o lăcustă în Slow Motion.
Bineînțeles că interiorul este la fel de spectaculos precum exteriorul, așa că sub îmbrăcămintea de metal și sticlă stă o configurație extraordinară ce îi permite să ruleze o gamă variată de aplicații ce îți pot fi de real folos. Crede-mă că sunt o mulțime în Google Play.
Și pentru că știu că îți plac atât filmările frumoase cât și videoclipurile cu animăluțe sau cu natura, pot să îți spun că pe Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge vei avea parte de o vizionare HD excelentă, vei simți că ești acolo prezent, în filmare!
Bun, și fiindcă știu că îți place atât de mult muzica clasică, sunt sigur că te-ai bucura să o ai mereu la tine pentru a o asculta. Încă o veste bună, acest device chiar te face să iubești muzica!
Bateria se încarcă mai repede ca oricând și asta fără nici un cablu... deja mă simt în Star Wars :)
Dacă nu te-am convins până acum, trebui să îți spun că îți spun că acest aparat minune mai dispune de diverse funcții ca: cititor de amprentă, barometru, pedometru, etc., etc.
Frumos, vis devenit realitate, viitorul ne bate la uși...
Și încă ceva!
Dragă A., dacă ai avea un astfel de telefon, ne-am putea auzi mai des...



Salve!