miercuri, 17 decembrie 2014

Încă o dată România merge spre vârf!

„România se pregătește să câștige iar și să arate tuturor cât suntem de bravi!” Aceste cuvinte aș vrea să le aud chiar înainte de ultimul minut din meciul de handbal susținut de fetele noastre chiar înainte de a câștiga Cupa Europeană de handbal.
Dar până atunci, mai este un pic... pe 13 decembrie joacă cu Ungaria, în 15 decembrie cu Spania şi, nu în ultimul rând, pe 17 decembrie cu Polonia.
Fetele țintesc spre înălțimi, sunt curajoase și acum, mai mult ca niciodată, au nevoie de noi să le fim aproape. Cred că merită toată considerația fiindcă duc numele României la un astfel de nivel.
Vrem ca istoria să se repete... 

Fetelor,
credem că sunteți deja câștigătoare fiindcă ați ajuns atât de departe. Suntem mândrii de voi pentru că ne reprezentați cu demnitate. Suntem alături de voi cum am fost dintotdeauna. Avem încredere în voi!
Dați ce este mai bun din voi și arătați tuturor de ce sunteți în stare. Să nu vă intimideze golurile primite și nici să nu vă entuziasmeze biruințele decât la sfârșit de meci. Atunci merită să ne bucurăm toți de victorie. Faceți-ne mândrii că suntem români!
Vă avem în minte și inimă zilnic, să nu ne uitați nici voi. Nici măcar la antrenamente!
Primul și ultimul minut sunt cele mai importante... între ele trebuie să înscrieți și să câștigați!
Vă așteptăm acasă cu brațele deschise, cu multe flori să vă împodobim și iubirea noastră.
HAI ROMÂNIA! TE VREM ÎN VÂRF!

Găseşti interviuri cu fetele şi calendarul competiţional pe http://www.frh.ro/.

Știi cine este Tiberiu Albu?

Fiecare dintre noi apreciază pe cineva dintr-un domeniu anume...
Acum a venit timpul să apreciem o voce... de la Vocea României. Românii trebuie să-și aleagă vocea. Vocea care să-i reprezinte. Deși sunt patru voci care vor concura vineri, 19 decembrie, la Pro TV, începând cu ora 20:30, trebuie să alegem doar una.
O propun pe cea a lui Tiberiu Albu deoarece pare cea mai înrădăcinată voce, o voce tânără precum junele artist și promite să ne descopere noi varietăți ce merită urmărite. Urmărite vineri dar și pe viitor.
Așadar, să mergem la vot... telefonic și să ne votăm favoritul!



Unul din doi tineri ar interzice avortul în România


Tinerii români se declară credincioși în proporție de 85%, însă, concret, puțin peste 50 la sută dintre ei cunosc și respectă doctrina creștină, arată un studiu realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Rurală (CURS), realizat pentru Fundatia Friedrich Ebert - Romania, dat publicității vineri.

Astfel, doar 79% dintre tineri cred că Dumnezeu există, 63% susțin existența raiului și a iadului și 73% sunt de părere că Dumnezeu a creat lumea. Femeile sunt credincioase într-o măsură mai mare decât bărbații.

Religiozitatea lor se reflectă și asupra felului în care percep relațiile sexuale, întreruperile de sarcină și căsătoria.

Unul din doi tineri ar interzice avortul prin lege, chiar și în cazul unui viol, iar 49% consideră că homosexualitatea nu poate fi acceptată social. Femeile religioase sunt mai tolerante cu persoanele LGBT decât bărbații religioși, mai arată studiul.

Totodată, 40% dintre tineri consideră că abstinența este o virtute, iar 80 la sută vor să se căsătorească.

Autorii studiului atrag atenția că datele despre problema avortului anunță o posibilă tema importantă în anii ce vor veni.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion probabilist de 1.302 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani.

Sursa:m.romanialibera.ro