vineri, 23 septembrie 2016

Bloggerul lui Dumnezeu, Tamara Falcó, între modă și farmec

Mărturie de credință

          Fiică și soră a unor personaje celebre (sora lui Enrique Iglesias), Tamara Falcó, una dintre cele mai prezente celebrități în tabloidele spaniole, a surprins pe toată lumea în urmă cu cinci ani, prin convertirea sa subită la catolicism: „Prin citirea Bibliei a început convertirea mea, după separarea părinților mei”, le-a povestit studenților Universității CEU San Pablo din Madrid, în luna ianuarie 2014.
          În mai 2013, a primit Sfânta Taină a Mirului împreună cu alți peste o mie de tineri, din mâinile Cardinalului Rouco Varela. După o scurtă incursiune în televiziune, acum este creatoare de modă.
          Uimește pe toată lumea prin marea simplitate și prin buna dispoziție de care dă dovadă: „Îmi place să am darul simpatiei. Datorită acestuia am fost în stare să le vorbesc celor din jurul meu despre Isus”. Naturalețea și simplitatea cu care vorbește despre credința sa este evidentă, reușind să impresioneze multă lume prin intermediul mijloacelor de comunicare. A adăugat: „Nu mi-aș schimba pentru nimic relația mea cu Dumnezeu. Aceasta m-a costat separarea de multe lucruri din viață care nu erau compatibile”.
          „Secretul fericirii mele stă în credința mea, în conștientizarea faptului că a trăi pe această lume este foarte dificil, dar că Dumnezeu vede totul și într-o zi voi fi cu El”. De asemenea, a amintit: „Toți prietenii mei m-au sprijinit în acest proces de convertire”, menționând că apoi unele prietenii s-au destrămat: „este normal să se întâmple acest lucru din moment ce eu preferam să recit Rozariul decât să ies în oraș. Dar nu mă simt singură, deoarece Dumnezeu a pus în viața mea persoane minunate”.
          Tamara a adorat ultimii trei Papi, „în special pe Papa Benedict al XVI-lea, pentru că datorită lui avem YouCat, care m-a ajutat extrem de mult”. Cât despre Papa Francisc, aceasta a spus: „îmi place foarte mult, pentru că vorbește asemenea unui preot paroh, cu multă iubire și nu îi este teamă”.
          Dorința Tamarei este ca familia sa care a susținut-o și i-a vrut întotdeauna binele, să poată găsi iubirea lui Isus. „Mă rog pentru acest lucru!”, a mărturisit.

Traducere: Liviu Ursu


Sursa:it.aleteia.org