sâmbătă, 9 iulie 2016

Porniri vechi... stări noi...

În adolescență am prins drag de fugă... dar nu cea de responsabilități!...

Eram pasionat de atletism. Începuturile s-au născut atunci când am văzut performanțele româncei noastre, Gabriela Szabo.

Îmi amintesc că antrenor îmi era chiar un coleg de liceu al tatălui meu și mă încânta să văd că își dorea de la mine performanțe... deși eram abia la început. Așa că, de trei ori în săptămână, eram pe terenul de sport la alergat. La început puțin pentru ca treptat să alerg peste 10 km pe zi. Când am mai adăugat câțiva ani ca mărgele pe firul vieții, mă antrenam în pădurea din apropiere, unde terenul era mai accidentat și mai comun pentru viitoarele concursuri.

Așa că am participat la ceva competiții și nu am fost prea grozav, dar în schimb am primit încurajări. Așa am mers câțiva ani buni până când am început să o răresc destul de tare din varii motive... stupide... până când am renunțat de tot.

Acum îmi pare rău și din când în când, ca un flesh, am în minte dorința să reîncep ce am lăsat altădată pe banca adolescenței... dar nu iau decizia în mâini și să pornesc... poate săptămâna viitoare...

Până atunci, vă anunț că este al șaselea an consecutiv în care se pune în scenă caravana Mişcarea face bine, powered by Dolce Sport, sub forma unui festival sportiv – Cea mai mare oră de sport. Acesta se întinde pe parcursul celor trei luni de vară, în 3 orașe din România (Bucureşti, Braşov şi Mamaia), cu câte 12 ore în fiecare oraș.
După ediția din București, caravana ajunge la Braşov pe 9 iulie. Iubitorii sportului, ai mişcării vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la cea de-a șasea ediție a evenimentului Cea mai mare ora de sport” (mai multe detalii și un concur: aici).