vineri, 6 martie 2015

O fetiță de 2 ani, înainte de a muri, spune că L-a văzut pe Isus

„Ceea ce îmi dă speranță este faptul că ea L-a văzut pe Domnul și acum se află în cer împreună cu El. Știu că este acolo și mă așteaptă”, a spus mama.

Povestea micuței Giselle Janulis, decedată la numai doi ani din cauza unei probleme cardiace, a emoționat persoanele din întreaga lume. Înainte de a muri, spune că L-a văzut pe Isus.

Descoperirea bolii cardiace s-a produs într-un mod surprinzător, în timpul unui examen de rutină cerut de medic, atunci când fetița avea doar 7 luni. Până în acel moment, părinții nu au observat nimic ciudat. „Nu știu de ce Giselle s-a năcut așa. Este una dintre întrebările pe care le voi adresa lui Dumnezeu”, a spus mama, Tamrah Janulis.

Giselle avea un defect cardiac congenital, cunoscut sub numele de tetralogia Fallot, una dintre cauzele cele mai frecvente ale morții subite a copiilor. Tamrah și soțul ei Joe au rămas surprinși când medicii i-au informat că fetița lor avea o valvă în minus și o serie de artere care nu erau încă formate. „Nu eram pregătită. Lumea mea s-a blocat complet. Eram în stare de șoc, fără cuvinte”, a amintit Tamrah.

Unii specialiști au afirmat că Giselle ar fi putut trăi până la 30 de ani, alții au susținut că ar fi trebuit să moară de mult. La două luni după diagnostic, Giselle a suferit o intervenție chirurgicală cardiacă, iar medicii au descoperit că inima ei era asemenea unei „farfurii de spaghete” sau a unui „cuib de păsări”, cu mici vene filiforme, care au luat naștere pentru a încerca să compenseze arterele lipsă. După intervenție, un expert a recomandat un transplant de inimă și plămâni, o procedură rară care, de obicei, nu a avut loc la copii.

Tamrah și Joe au decis să nu se efectueze transplantul, și au hotărât să urmeze prescrierea medicilor, care consta în a-i administra fetiței o serie de medicamente. „I-am administrat toate medicamentele, de două ori pe zi. Am luat-o întotdeauna cu mine și nu am scăpat-o din ochi”, a declarat Tamrah.

Giselle era o fetiță strălucită. A învățat alfabetul la doar 10 luni. „Nu a oprit-o nimic. Îi plăcea să meargă la grădina zoologică. Venea cu mine la echitație. A făcut de toate. Suntem o familie cu o mare pasiune pentru muzică, iar Giselle cânta tot timpul”.

Trecând lunile, mâinile, picioarele și buzele fetiței au început să prindă o nuanță albăstruie, semn că inima ei nu funcționa în mod corespunzător. După sărbătorirea celei de-a doua zi de naștere a avut prima viziune cu Isus. S-a întâmplat cu câteva săptămâni înainte de a muri.

„Salut, Isus. Salut, Isus”, a spus fetița, surprinzându-și mama, care a întrebat-o: „Ce vezi, draga mea?” Fără a-i acorda mare atenție mamei, Giselle a repetat salutul: „Salut, Isus”.

Tamrah a spus că a insistat pentru a vedea ce se întâmplă, și a întrebat-o din nou pe fetiță: „Unde este?”. Giselle a răspuns fără ezitare: „Este aici”.

„Fetița devenea din ce în ce mai slăbită”, a spus Tamrah. Mâinele și picioarele au intrat într-o stare de parestezie, iar țesuturile au început să moară. Picioarele, mâinile și buzele erau din ce în ce mai albastre. Familia, care era adunată în jurul patului părinților în care se afla fetița, a asistat-o până în momentul în care aceasta a încetat să mai respire.

„Miracolul meu este că ea a trăit fericită. Fiecare zi petrecută cu ea, a fost pentru mine ca un miracol. Ceea ce îmi dă speranță este faptul că L-a văzut pe Domnul, și acum se află în cer împreună cu El. Știu că este acolo și mă așteaptă”, a concluzionat mama.

Traducere: Liviu Ursu

 
Sursa:www.aleteia.org