miercuri, 15 octombrie 2014

Natura iubitoare!

Probabil că, după câine, natura este cel mai bun prieten al omului :)
Deși noi îi cauzăm multă suferință prin dezinteresul față de ea din dorința de a trăi bine, natura totuși ne rămâne un aliat de nădejde în lupta cu bolile și suferința. Ea ne oferă cu drag remedii pentru toate bolile cunoscute și necunoscute, ea este o farmacie adevărată.
Știu de la bunicii mei diverse rețete de ceaiuri ori alte amestecuri ce fac bine în diverse situații. Și când mă gândesc ce frumos este să mergi pe câmp să culegi cu zâmbetul pe buze florile, rădăcinile ori frunzele care apoi te țin sănătos...
Am pierdut mult alergând la remediile sintetice!
Și când mă gândesc că vindecarea ne este dăruită în mod gratuit de către Mama natură... dar așa ne place nouă oamenilor, să ne complicăm.
Așa cum spuneam, am folosit și folosesc și astăzi remediile naturiste; ba mai mult, zilnic beau ceai. Îl beau și pentru aroma sa deosebită, revigorantă, în loc de mult lăudata cafea, dar și pentru beneficiile plantelor. Așa că, în acest mod încerc să mă mențin sănătos. Dacă se va întâmpla să alunec în boală, tot remediile naturiste o vor birui, fiindcă am mai încercat și am văzut cât de eficientă este această metodă.
Când mă simt bolnav, slăbit sau simt că se apropie, merg și vorbesc cu doamna asistentă de la magazinul naturist și rapid găsim soluția. Sunt mulțumit de natură!

Pentru cei interesați de o viață cât mai naturală, prin bunăvoința domnului Mircea Hodârnău şi doctorului Ladislau Rosenberg, a apărut DVD-ul „Terapia Rose”. Presupun că nu se vor opri aici... așa că să ținem aproape de ei!!!