luni, 15 august 2016

... 40 secunde...

Ți s-a întâmplat să apelezi la un „serviciu clienți” sau „call center” al unei companii sau site și să fi pus în așteptare cu minutele sau chiar cu zecile de minute... să nu mai spun de cei care au așteptat chiar și câte o oră...
Ei bine, cred că toți am trecut prin această experiență, ascultând și memorând piesa rederulată și uneori chiar renunțând la apel... poate că tocmai de aceea eram pus atât de mult în așteptare...
Campania pornită de Flanco, respectiv că va răspunde oricărui apel în 40 de secunde trebuie testată!

Despre ce este vorba?
SUPORT CLIENȚI NON-STOP de la FLANCO, este serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie. Flanco își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde. Dacă apelezi #suportclientinonstop, vei obține informațiile de care ai nevoie despre serviciile și produsele Flanco, despre plasarea comenzii și procesul de livrare, despre oferte și campanii, soluții de finanțare, plata în rate sau cu cardul, factură și garanție, returul produselor comandate, cardul de fidelitate Mereu Flanco”.

Mai jos iată demonstrația realizată de mine:


Trebuie să spun că pentru prima dată sunt plăcut impresionat de un „call center”! Pur și simplu nici nu am avut timp să-mi formulez întrebarea când deja am și fost preluat de către o operatoare care mi-a răspuns prompt la întrebări, a fost foarte amabilă și am aflat datele de care aveam nevoie. Da, în sfârșit ceva de calitate când vorbim de „call center”!
Vizitează: www.flanco.ro sau pe FB: #suportclientinonstop și #flanco.

Jocurile Paraolimpice

Cred că toți știm de Jocurile Olimpice care se desfășoară în aceste zile și devenim tot mai mândri văzând că și participanții români au început să câștige medalii!
Însă ați auzit de Jocurile Paraolimpice? Știți ce înseamnă?
Aceste jocuri sunt pentru sportivii cu dizabilități pentru a le recunoaște meritele în domeniul sportiv!
Să vă spun câteva lucruri interesante gen: „Știați că?”

Știați că...
... la aceste jocuri participă 11 români?
... că acestea se vor desfășura în perioada 7-18 septembrie?
... că Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de lactate, susține pentru a doua oară consecutiv echipa paralimpică română la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro?
... că de această dată avem cel mai mare număr de sportivi paralimpici pe care i-a avut vreodată România la Jocurile Paralimpice?
... Olympus direcționează Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) cumpărată (vezi mai multe info aici!).


Așadar, să le urăm sportivilor noștri succes, să ne aducă acasă cât mai multe medalii de aur și să ne facă mândri. Acești oameni sunt de două ori mai oameni și merită cu atât mai mult respectul nostru fiindcă se luptă să aducă numele țării noastre pe un loc fruntaș!
Le mulțumim, îi urmărim și le ținem pumnii! HAI ROMÂNIA!


Vizitează: