luni, 6 iunie 2016

Începutul este greu... însă nu și cu GRENKE!

Orice acțiune, gând, drum... își are un început!
Uneori acestea sunt dificile, mai ales când nu ai suficiente fonduri pentru cele necesare. Este mai mult ca și sigur că, orice afacere ai începe sau protect, câteva instrumente nu-ți pot lipsi. Dintre acestea, cele mai importante ar fi: un PC sau laptop, o imprimantă, conexiune la internet.
Bun, să spunem că ai pornit afacerea... ca orice lucru, la început, merge un pic mai greu.,, dar la un moment dat găsești „cheia de boltă”, și reușești să atragi cumpărătorii mai ceva ca un câmp de flori colorate un roi de albine! ȘI începi să vinzi atât de bine încât îți dai seama că: 1. Că îți trebuie un nou sediu, mult mai mare. 2. Trebuie să mai angajezi personal. 2. Îți dai seama că trebuie să suplimentezi  numărul PC-urilor și al tuturor instrumentelor de lucru. Însă îți dai seama că nu ai un capital atât de mare pentru a acoperi costurile pentru ultimul punct și asta ar înseamna să pierzi mult pe piața mereu în dezvoltare a comerțului on-line, Primul gând îți fuge la a-ți face un împrumut bancar, însă dobânzile apoi te vor omorî puțin câte puțin. Nu știi ce să faci și îți pare că aceasta ar fi varianta cea mai viabilă pentru afacerea ta.
Însă NU, nu este varianta cea mai bună, pentru că ea se găsește în altă parte, la GRENKE!
Soluția o găsești la ei, fiindcă îți pun la dispoziție echipamentele necesare ca de exemplu: IT fixe (CalculatoareServereScannereStorageUPSRetelistica (router, access point, switch, firewall)) sau IT mobile (LaptopuriNotebook-uriTableteTerminale mobile) dar şi imprimante sau alte instrumente necesare bunului mers al noii tale companii. Şi toate acestea, nu trebuie să le cumperi ci... să le închiriezi! Da, ai înțeles bine! De ce să prăpădești banii ce i-ai putea investi în oameni pe echipamente? Vrei să știi mai multe despre modul de achiziție al acestor echipamente? Intră aici și ai răspuns la majoritatea întrebărilor tale!
Scopul GRENKE este să ofere suport companiilor mici și mijlocii la nivel european. Garantăm clienților noștri un parteneriat de încredere prin furnizarea de soluții de finanțare pentru echipamente IT (calculatoare, notebook-uri, servere, copiatoare, multifuncționale, imprimante s.a.m.d.), medicale, industriale, etc. adaptate cerințelor și oportunităților specifice sectorului în care activează”.
Cu o sumă modică pe lună plecând de la doar 500 de euro, reușești să achiziționezi echipamentele de care ai nevoie pentru a crește vânzările tale. Astfel știi că ai șansa de a reuși și mai mult!
În momentul în care crezi că ai un capital suficient de investiții, îți poți și achiziționa aceste echipamente. Și, ce este cel mai interesant și avantajos, constă în faptul că în cel mult 24 de ore primești răspuns la cererea ta de închiriere! Iar actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale și se trimit scanate pe e-mail.
Deci, tu poți sta liniștit că îți vei primi echipamentul necesar în cel mai scurt timp pentru ca afacerea ta să prospere! Ai încredere în GRENKE și împlinește-ți visul alături de ei!

INTRĂ CHIAR ACUM

Cele 7 fraze care îi distrug pe copii

          Furia, oboseala și frustrarea care provin din problemele de zi cu zi pot să ne exaspereze și să ne facă să spunem lucruri pe care în realitate nu le credem. Cele pe care le raportăm aici sunt unele dintre cele mai rele combinații de cuvinte pe care le putem spune copiilor noștri. Efectele acestor cuvinte pot merge dincolo de ceea ce voi vă imaginați și de ceea ce fiii voștri pot controla.
          Citiți cu atenție și gândiți-vă de multe ori înainte de a spune lucruri de genul acesta...
1. „Nu faci niciodată nimic bun”
          Nimănui nu-i place să i se spună un asemenea lucru. Dacă fiul dumneavoastră a făcut o greșeală, respirați profund și gândiți-vă la ceea ce este cel mai important. Răspunsul va fi întotdeauna același: fiii voștri sunt mai importanți decât orice altceva.
2. „Aș vrea ca să te asemeni mai mult cu fratele tău”
          Nu câștigăm nimic comparându-ne copiii, ci doar creăm resentimente în jurul membrilor familiei. Evitați orice comparație. Toți suntem diferiți și unici și toți suntem speciali în felul nostru.
3. „Ești gras/urât/prost”
          Copiii noștri cred tot ceea ce spunem. Pentru ei suntem sursa cea mai fiabilă de informații și, de asemenea, sursa principală de iubire. Nu deteriorați stima de sine a copiilor voștri cu adjective negative. Este mai bine să recunoașteți punctele lor forte decât să le accentuați pe cele negative.
4. „Mi-e rușine de tine”
          Dacă copilul dumneavoastă are tendința de a atrage atenția în public, făcând lucruri cum ar fi țipatul, alergatul sau cântatul, poate că are nevoie doar de mai multă atenție. Nu-i spuneți aceste lucruri în fața prietenilor și nici în privat. De ce nu organizați un spectacol în casă în care el să fie principalul protagonist? Astfel puteți descoperi latura lui artistică și vă puteți distra în familie.
5. „Era mai bine dacă nu te nășteai”
          Nu cred că există lucru mai rău spus unui copil decât acesta. Niciodată, în nicio circumstanță, nu trebuie să spuneți astfel de lucruri copiilor, nici măcar în glumă. Toți avem nevoie să ne știm iubiți și doriți, indiferent de greșelile pe care le facem.
6. „M-am obosit și nu îți mai vreau binele”
          Uneori, fără să ne dăm seama, cădem în jocurile de cuvinte ale copiilor noștri. După ce le explicați de mai multe ori copiilor de ce nu este bine să facă anumite lucruri, ei se enervează, se apucă de plâns și vă spun că nu vă mai vor binele și că nu vă mai iubesc. Răspunsul cel mai ușor ar fi să le spuneți același lucru, dar ar fi foarte dăunător. Printr-o reacție corectă ar trebui să îi explicați din nou de ce nu poate face un anumit lucru și să îi amintiți că îl iubiți mereu, deși este foarte indisciplinat cu voi. Va învăța mai mult decât vă puteți imagina.
7. „Nu plânge, nu este nimic grav”
          „Cât pot să fie de mari problemele copiilor? Sunt doar copii, nu au griji, tristeți, dezamăgiri și temeri”. Este o greșeală pe care noi adulții o facem des. Copiii au o capacitate emoțională egală sau chiar superioară față de adulți. Și atunci, problemele lor nu sunt într-un anumit mod și ele mari? Niciodată nu desconsiderați o teamă, o îndoială sau un conflict prin care trece copilul vostru. Ajutați-l să depășească problema și să reacționeze într-un mod sănătos.
          Cu mici ajustări și luând în considerare întotdeauna sentimentele și bunăstarea copiilor noștri, putem evita aceste fraze atât de negative și putem avea o relație de iubire, protecție și bunăstare în familie.

Traducere: Liviu Ursu


Sursa:it.aleteia.org