duminică, 22 decembrie 2013

Iarna aceasta avem cadouri de la British Gallery

Când trebuie să alegi, poate este cel mai greu.
Când primești, este cel mai ușor.
Dar pentru că astăzi trebuie să aleg un produs de la British Gallery, mă gândesc că cel mai potrivit ar fi Lily of the Valley set săpunuri pentru că mereu caut produse care să mă mulțumească și nu doar să mă curățească dar care să mă facă să mă simt bine.
Aceste săpunuri „sunt pe bază de extracte pure și uleiuri esențiale și au devenit în timp recunoscute
pentru calmarea minții și pentru trezirea simțurilor. Ingredientele lor naturale, infuzate cu arome de migdale, lavandă și rodii hidratează și înmoaie pielea la fiecare baie.
Lily of the valley (lăcrămioară) este o aromă uşoară şi elegantă ce aminteşte de dimineţile plăcute de mai. Notele iniţiale de citrice se împletesc subtil cu aroma florilor de primăvară precum lăcrămioara, iasomia şi magnolia. Notele finale de chihlimbar şi baza lemnoasă oferă un parfum de durată. Gama Lily of the Valley conţine săpun, cremă de mâini, gel de duş, loţiune de corp, pudră de talc, deodorant spray şi parfum”.

http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley 
Mai trebuie să știm că British Gallery, un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare atât decorațiuni interioare cât și cadouri, fiind prezent de 8 ani în două oraşe din România (București și Ploiești), Marea Britanie este acum și în România. Și apropos, produsele Yardley se găsesc numai în farmaciile Centrofarm și pe site-ul British Gallery.


Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic englezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. În București magazine British Gallery se găsesc pe strada Paris, la numărul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1,  iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.

Iar dacă tot vine Crăciunul, aș vrea să-i fac un cadou soției meleun cadou pentru a se simți în această iarmă în plină vară, o vară parfumată cu flori englezești și iubire autentică românească :P

Dacă vrei să cunoști mai mult acest brand și companie, te invit să intri pe site-ul lor http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley dar și aici.