vineri, 4 octombrie 2013

Spre fericire...

Dragilor,

vă mai aduceți aminte de campania pe care am făcut-o pentru fericire?
Da, aceea despre care spuneam că „în mod instinctiv, fiecare om își doreşte să fie fericit. Problema este că mulți cred că fericirea se obține prin lucruri, statut și adorație. Însă Asociatia Initiativa pentru fericire, prin intermediul Conferintei despre Fericire, dorește să vă aducă în vedere care sunt adevăratele realități ale fericirii și cum puteți face pentru a deveni în fiecare zi tot mai încântați de voi înșivă și de viață”.

Ei bine, trebuie să vă dau o veste bună: VOI PARTICIPA!
Câștigând la concursul celor de pe blogalinitiative.ro cu acest articol, asta îmi dă posibilitatea să particip și să spun că materialul meu despre fericire va fi mult îmbunătățit.



Pe această cale țin să mulțumesc celor ce au facilitat această experiență, respectiv: BlogalInitiative.ro și Asociatia Initiativa pentru Fericire.

Acum sunt pe picior de plecare așa că ne auzim curând...



NU UITA!!!
         
  ...de comentarii... pot apărea în viitoarea mea carte (mai multe info AICI)! 
ȘI, DACĂ TOT AI TRECUT... VEZI MAI SUS ȘI VOTEAZĂ ȘI TU :o) !



PAX!

Don't Worry, Be Happy

Fotbalul... o parte din copilăria mea

Îmi amintesc cum nu mă puteam dezlipi de a colectiona actibildu-rile cu jucatorii de fotbal din pungile de snecsuri pe care le cumparam. Apoi faceam schimb, uneori dadeam si 10-30 de jucatori pe unul singur. Si eram foarte tentat sa ii am pe cei mai buni. In scurt timp chiar aveam „echipa” cea mai buna si multi imi dadeau tarcoale sa mi „cumpere”. Aveam un album, dar nu-i lipeam, asa erau mai valorosi. Nu i-am dat nici pana astazi si ma mir cat de avar eram :))
La noi în casă se urmăreau meciurile toate, nu se putea pierde unul mai ales dupa ce tata a cumparat un televizor color (la vremea aceea singurul din cartier si unul din putinele din oras), au inceput sa se stranga pe la noi rudele, vecinii si cunoscutii tatei de era ca pe stadion.

tt-2013_gallery-busDe vă povesteam toate acestea? Fiindcă Trofeul UEFA Champions League va fi în București vinerea aceasta de la 12 în Piața Enescu, unde va avea loc și expoziția „UniCredit Walk of Champions”. Capătul de linie pentru vizitatori fiind trofeul, amplasat pe puntea unui vehicul special supraetajat, unde se vor putea fotografia cu acest simbol al campionilor. Și vor fi prezenți și ambasadorii evenimentului – antrenorul Fabio Capello (ambasadorul oficial al UEFA Champions League Trophy Tour) și Miodrag Belodedici (ambasador pentru UEFA Champions League Trophy Tour in România).

  
Intră pe: http://be-part-of-it.unicredit.eu/ro-ro/tour/2013.html
Vezi aici și aici mai multe informații

Nu se poate să nu vrei și tu...

Nu pot sa cred ca exista asa ceva, si totusi exista!
Este vorba de BUZZStore! Ce este aceasta? Este comunitatea liderilor de opinie ce primesc GRATUIT acasa spre testare cele mai noi produse si servicii si astfel pot sa-si exprime parerile sincere despre acestea in discutii cu prietenii sau pe retelele de socializare. Fii lider de opinie în grupul tău!

Inscrie-te utilizand acest link AICI si:
   ... esti mereu la curent cu ce este nou-nout in lume
   ... esti primul care incearca noutatile in grupul tau de prieteni
   ... parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii
   ... esti recompensat pentru fidelitate
                        fiindcă
părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse și servicii

Dupa ce ai testat trebuie doar sa vorbesti fie pe blog-ul tau fie pe pagina ta de Facebook, poate vrei sa faci chiar un film pe care sa il pui pe Youtube. Orice mijloc prin care iti transmiti parerile tale despre ce testezi este ok.

Cu fiecare participare la campanii castigi puncte de BUZZ pe care le poti transforma in BONURI CADOU si/sau CADOURI. Cu cat esti mai activ in cadrul unei campanii (postari, poze, filme, discutii cu prietenii), cu atat castigi mai multe puncte de BUZZ.


Nu mai sta pe gânduri și primești gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse și servicii apasand

Poti sa vizitezi site-ul oficial www.buzzstore.ro sau pagina lor de Facebook www.facebook.com/BUZZStoreRomania, iar apoi sa te inscrii AICI si devii un BUZZer.
MERITĂ!