miercuri, 29 ianuarie 2014

Alo, viitorul?

Cred că nu mai este tânăr ca să nu-l cunoască pe RoboCop și să nu-și fi dorit ca la un moment dat să fie în „pielea” de metal a eroului. Este de la sine înțeles că dacă viitorul se arată precum în noul remake al clasicului RoboCop din anul 1987, atunci putem să spunem că avem șansa să vedem puțin și din secolul următor. Ar fi interesant să ajungem acolo, dacă nu fizic, măcar prin intermediul imaginației.
Lumea se pare că este mereu un teren în care buriana criminalității prinde rădăcină, iar uneori este atât de bine înfiptă în pământul omenirii încât este nevoie de un braț robotic pentru a o zmulge. Aici intervine RoboCop, un umanoid jumătate om, jumătate robot, care încearcă să salveze mereu situația.
Noul film, folosindu-se bineînțeles de cele mai noi moduri de filmare și mai ales ultimele proceduri de efecte speciale, ne duce cu mintea la o societatea care are mare nevoie de un „om” ca RoboCop pentru a echilibra situațiile. Scenele din film sunt pline de suspans, adrenalină și mai vedeți voi ce...
Justiția are acum un nou chip și nume: RoboCop


În România, noul film RoboCop este adus de cei de la CineForum, şi poate fi urmărit în cinematografe începând cu 7 februarie. În regia lui José Padilha, filmul îi are în distribuţie pe Joel Kinnaman, Gary Oldman şi Samuel L. Jackson. Trailerul filmului, în format HD şi subtitrat în limba română, îl puteţi găsi aici, iar site-ul oficial al lui RoboCop este chiar aici! Cf.  Malaezu.ro.



Un zâmbet frumos, e sănătos!

Câți dintre noi a mai trecut în ultima vreme pragul unui cabinet stomatologic? Te cam trec fiorii și dinții îți tremură în gură precum freza dentară atunci când te gândești la asta. Nu-i așa? Dar nu ai ce să-i faci, dacă nu vei realiza un consult de rutină din când în când, riști să ajungi cu probleme grave acolo. Cu atât mai mult când ai o problemă de ortodonție (Cf. DEX este o parte a stomatologiei care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare). Deci când dințișorii nu-ți stau cum trebuie și arată precum iarba bătută de vândt, atunci trebuie să te adresezi medicului stomatolog pentru ca de comun acord să găsiți o soluție, iar cea mai avantajoasă pare aceea a unui aparat dentar.
Eu nu am purtat dar știu persoane care au avut sau au astfel de aparate și uneori se plângeau că au dureri sau că le este mai greu să mânânce, dar asta doar la început. Mulți au rămas impresionați de rezultate și nu le-a părut rău că au făcut acest lucru. Mai nou se pare că nu mai contează vârsta ci dorința de a avea o dantură frumoasă și sănătoasă.
Pentru cei intresați, puteți găsi mai multe informații (și chiar merită să intrați) pe site-ul http://www.cris-smile.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CrisSmile.ro.

www.cris-smile.ro

Banii au aripi

De curând am aflat că și banii au aripi, și încă au potența de a merge prin diverse părți pentru a se întoarce bine făcuți, dolofani și un prilej bun de a-i înmulți. Cam la asta mă duce gândul când mă gândesc la campania site-ului www.aduna.ro.
Dacă ești curios/asă cum funcționează, citește informațiile de mai jos:

Conceptul ADUNA.ro
Pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul ADUNA.ro magazinele partenere ne platesc un comision, iar noi alegem sa-l impartim cu tine. In acest fel magazinele isi cresc vanzarile, iar tu beneficiezi de cashback la orice cumparatura on-line. Astfel toti au de castigat: magazinele isi cresc vanzarile, utilizatorii aduna cashback in urma achizitilor, iar ADUNA.ro isi pastreaza o parte din comision pentru a dezvolta noi functionalitati si parteneriate
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont pe ADUNA.ro si de fiecare data cand vrei sa faci o cumparatura on-line trebuie sa te conectezi la contul tau si sa accesezi magazinul plecand de la link-urile oferite de site-ul nostru. Aceasta este modalitatea prin care putem sa monitorizam achizitiile facute prin intermediul nostru, iar tu sa te bucuri de fiecare data de cashback.
Procentul de cashback oferit se aplica la valoarea cumparaturii din care se scad TVA-ul si eventual cheltuielile de livrare, procesare sau alte costuri care nu tin de produsul/serviciul achizitionat.
Responsabilitate sociala
Vrem ca de beneficiile ADUNA.ro sa se bucure nu numai utilizatorii nostri, ci si cei care au nevoie acuta de sprijin. In urma parteneriatului incheiat cu MNF, 5% din venitul generat de utilizatorii ADUNA.ro este donat pentru programele fundatiei. Astfel, pentru fiecare produs pe care il cumperi, noi oferim ajutor acolo unde este nevoie de el, fie ca este vorba de dotarea spitalelor cu aparatura medicala sau plata unor tratamente costisitoare pentru copii. In acest fel, ne dorim sa fim un model de business responsabil si o sursa de inspiratie pentru clientii nostri.
Daca doriti ca o parte din cashback-ul pe care il obtineti sa fie donat MNF, puteti opta pentru acest lucru in cererea de cashback.
1 plata saptamanal
Facem plati catre utilizatorii care au completat o cerere de retragere a banilor in fiecare zi de joi a saptamanii, ca sa te bucuri de cashback in week-end. Daca joi este zi libera atunci procesam platile in urmatoarea zi lucratoare.  
2 modalitati de plata
Cont bancar --> completezi contul IBAN si-ti vom transfera cashback-ul adunat
PayPal --> avem nevoie doar de adresa ta de e-mail asociata contului de PayPal pentru a-ti transfera cashback-ul
3 pasi simpli
1. Te conectezi   --> iti faci cont si te conectezi de fiecare data cand vrei sa faci o cumparatura. Iti poti crea un cont pe site-ul nostru folosind contul de Facebook.
2.  Faci cumparaturi --> cauti magazinele favorite si le accesezi plecand de la link-urile oferite de site-ul nostru. Compari preturile produselor sau a ofertelor din asigurari si turism, faci cumparaturi si beneficiezi de cashback. Totul intr-un singur loc pe ADUNA.ro.
3. Aduni cashback --> finalizezi tranzactia on-line, iar metoda de plata ti-o alegi tu. Poti plati cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plata ai alege. Este important sa finalizezi tranzactia on-line, modalitatea de plata nu conteaza, primesti cashback orice metoda de plata ai alege.
4 instrumente pentru a aduna cashback
Magazine --> cashback la cele mai populare magazine on-line (romanesti si internationale)
Vouchere --> cupoane de reduceri colective, coduri de reduceri si oferte exclusive ADUNA.ro 
Compara si aduna --> compari ofertele companiilor de asigurari, ofertele turistice (hoteluri, bilete de avion si asigurari de calatorie), preturile diverselor produse cumperi si aduni cashback
Recomanda si aduna --> promovezi site-ul nostru in randul prietenilor folosind instrumentele puse la dispozitie si castigi 5% pe viata din venitul generat de prietenii recomandati. Poti recomanda ADUNA.ro trimitand mail-uri prietenilor, postand link-uri pe retele de socializare sau afisand banerele noastre de promovare pe blog-ul sau site-ul tau.
5 reguli de aur
1. Asigura-te ca setarile browser-ului permit folosirea “cookie”-urilor (nivelul de securitate setat trebuie sa fie mediu). 
2. Vizitezi magazinele plecand doar de la link-urile furnizate de site-ul nostru
3. Cumparaturile trebuie finalizate exclusiv on-line, chiar daca nu-i neaparat sa platesti on-line (poti plati cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plata ai alege)
4. Daca ai finalizat o cumparatura si vrei sa mai faci una de pe acelasi site trebuie sa te conectezi din nou pe ADUNA.ro si accesezi link-ul magazinului, in acest fel esti sigur ca se inregistreaza cashback-ul si pentru a doua cumparatura.
5. Intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin ADUNA.ro si momentul in care ai finalizat cumparatura nu trebuie sa accesezi alte link-uri din alte site-uri, blog-uri sau newslettere.

Eu unul, am fost convins, așa că mi-am făcut cont și vă invit și pe voi să faceți la fel apăsând aici.

http://www.aduna.ro/referby/ae3c2a878e7b68ec5f031fb3be354269

Povestea PC-ului meu...

Când am fost mai mititel
Am primit în dar un cățel
Și era tare frumușel
Și multă vreme ne-am jucat
Până ce din lume-aceasta a plecat
Atunci am fost tare supărat
Așa că altul nu mi-am mai cumpărat
În schimb, fiindcă eram sitilor
Am primit un calculator.
Așa că zilnic butonam
Și din toate mă informam
Și treptat fără să fiu atent
Am devenit chiar dependent.
O zi să treacă nu puteam
Și uneori multe ore cu el îmi pierdeam
Așa că am primit atenționări de la părinți
Că ne vin facturi fierbinți.
Și eu altceva nu știam
Decât pe PC ca de scriam
Așa că am încercat în zadar
Și totul a devenit chiar un coșmar
Când am încercat de el să mă îndepărtez
Și altă cale să urmez.
Multă vreme a trecut
Până când ce am vrut am obținut
Dar mi-am dat seama frumos
Că pot să-l folosesc și cu folos
Nu pentru jocuri sau progrămele
Ci pentru temele mele.
Așa că pentru referate
Am găsit resurse bogate
Pentru boli sau diverse rețete
Mereu am dat de date concrete
Sau când am căutat
Un număr de contact
De prieteni să mă interesez
La pagini de socializare să mă conectez
Așa că acum ordonat
Reușesc să fac de toate
Într-un timp moderat.

Intră și tu pe www.digipedia.ro!
 

Dialog...

Astăzi am pățit ceva cel puțin bizar dacă nu chiar nebunesc, am început să vorbesc cu biroul personal. Da, ai citit bine!
Era deja trecut de mult de ora amiezei când biroul meu și-a deschis larg ochii și cu o gură destul de mică, în comparație cu mărimea lui, a început să-mi spună:

― Auzi, eu am impresia că tu nu mă prea respecţi...
― Cum aşa?!, zic eu surprins și puțin îngrozit.
― Păi simplu! Stai toată ziulica, și uneori și noaptea, să citești, să scrii și să butonezi la PC dar de mine nu te îngrijești deloc.
― Cam așa este, vreau eu să-l consolez, dar ce aș putea face pentru tine?
― E destul de simplu. De vreme ce toată ziua tot scrii, fă bine și participă la concursul de pe blogalinitiative.ro și câștigă și tu un premiu, așa ca să mă împodobești și pe mine cu câteva unelte frumoase.
― Bun, și cam ce ți-ar place să primești? Doar ai câteva instrumeste și încă destul de folositoare.
― Da, este adevărat, dar de pildă nu m-ar supăra să port o coroană o imprimantă ca aceasta.
            Și în timpul acesta, nu mă întrebați cum căci nu știu, a pornit video-proiectorul și mi-a arătat această imagine Multifunctional A4 HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-Oneși continuă: Că tot ai nevoie să tipărești textele la care țăcănești toată ziua. Iar dacă ai timp, fă-mi o fotografie pentru a o imprima să mă văd și eu cum arăt.
― Dar nu ești pretențios deloc, zic eu. Însă în ceea ce ține de înfățișarea ta, pot să aduc aici o oglindă iar înainte, dacă vrei, te și piaptăn...
― Hai lasă glumele acestea ieftine și ascultă-mă în continuare. Uite, în loc să tot îmi butonezi în cap toată ziua, ai face bine să îți achiziționezi o tabletă grafică precum aceasta: Tableta grafica, AIPTEK Media tablet 10000uori măcar o tabletă ca asta:
Tableta WiFi, 64GB, W8, HP ElitePad 900 G1
― Eu cred că depășești bugetul pe care mi l-aș putea permite, însă încerc...
― Lasă încercarea și pune-te pe scris și câștigă fiindcă mai am nevoie de o agendă, în care să-ți notezi ideile zburdarnice, mi-ar mai place o taviță de documente, să nu mai văd atâtea hârtii răvășite și un suport de birou pentru ca toate obiectele de papetărie să stea într-un loc și pentru a le găși mai ușor. Apoi, ca să nu spui că nu m-am gândit și la tine, uite că ți-aș dărui un scaun ergonomic. Mulțumit?!
― Ei, dragă birou, voi face tot ce voi putea, voi încerca, dar nu-ți pot promite nimic. Între timp, voi merge puțin pe www.depozituldepapetarie.ro să vedem cu ce te-aș mai împodobi. Dar până atunci, îți mulțumesc că mi-ai spus of-ul tău și că ai vorbit cu mine...

Biroul tău ce și-ar dori de pe www.depozituldepapetarie.ro?

Uite ce oferă ei...

www.depozituldepapetarie.ro