duminică, 27 aprilie 2014

FOTO: Ioan al XXIII-lea și Ioan Paul al II-lea au fost proclamați Sfinți de Papa Francisc


Ioan al XXIII-lea și Ioan Paul al II-lea au fost proclamați Sfinți de Papa Francisc, la Sfânta Liturghie solemnă prezidată duminică, 27 aprilie, în Piața Sfântul Petru. Un ropot de aplauze a izbucnit în Piața Sfântul Petru, pe Via della Conciliazione și, cu siguranță, din inimile celor de acasă, în momentul în care Papa Francisc a pronunțat în limba latină cuvintele canonizării:

”Spre slava Preasfintei Treimi, cinstirea credinței catolice și înviorarea vieții creștine, cu autoritatea Domnului Nostru Isus Cristos, a Sfinților Apostoli Petru și Paul și a Noastră, după ce am reflectat îndelung, am implorat de mai multe ori ajutorul dumnezeiesc și am ascultat părerea multor frați ai noștri în episcopat, îi declarăm și definim Sfinți pe Fericiții Ioan al XXIII-lea și Ioan Paul al II-lea, îi înscriem în Cartea Sfinților și dispunem ca în toată Biserica să fie cinstiți cu devoțiune în ceata Sfinților. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Spirit”. (Sursa: Radio Vatican)

E-communio.ro oferă cititorilor săi un reportaj foto realizat de unul dintre colaboratorii noștri:



















































Fii „The ONE”!

Cine nu o cunoaște pe Andeea Raicu? Cred că nu este român care are TV acasă și să nu o știe pe domnica aceasta ce arată izbitor de mult cu nevasta lui Pitt! Dar de ce vorbesc despre ea? Pentru că a fost aleasă ca fiind cea care ne prezintă noul brand de machiaj Oriflame: The ONE! (http://ro.oriflame.com/products/the-one)

Începând cu 1 aprilie 2014, și nu este păcăleală, s-a dat publicului larg o veste interesantă, faptul că s-a lansat noul brand de make-up de la Oriflame: The One. Pentru cei interesați de produse, acestea sunt deja disponibile pentru comandă începand cu catalogul numărul 5.
The ONE (1)

Bineînțeles că nu voi fi eu cel care le va folosi, dar cred că o va bucura pe soția mea noul brand The One așa că da, vreau produsele de la Oriflame pentru bucuria altcuiva :) (și de ce nu și a mea)

 
Pentru cei interesați să primească acese produse for free pentru teste, nu au decât să intre pe Blogal Initiative care mereu vine cu surprize atrăgătoare!

Haideți că peste numai câteva săptămâni vă voi spune cât de The ONE este soția mea :)...