luni, 20 decembrie 2010

Interviu...

Plinitu-sa


După cum Vă anunțam cu câteva zile în urmă Revista MOD, a colindat în ziua de ieri (19 decembrie 2010) trei puncte ale Blajului:
Caritas Mitropolitan,
Clubul pensionarilor,
Casa de batrani
.

Cu această ocazie s-a realizat și o înregistrare ce va fi disponibilă curând!
Citiți pe finalul paginii acestui blog, revista noastră: Revista MOD.

O saptamana in asteptarea Craciunului pentru gospodine

20 decembrie

1. Faceti un plan al meniului de sarbatori si notati cu grija tot ceea ce va trebuie pentru realizarea fiecarui fel de mancare si pentru prajituri. Impartiti apoi totul pe doua liste separate: ce poate sotul sa cumpere pentru dumneavoastra si care sunt lucrurile la achizitionarea carora trebuie sa fiti prezenta.

2. Notati cu grija numele persoanelor pentru care ati cumparat deja cadouri si numele acelora pentru care urmeaza sa le cumparati. Daca este posibil incercati ca in urmatoarele 2 zile sa terminati cu cumpararea cadourilor. Ganditi-va si la impachetare. Cumparati si hartie de impachetat si tot ceea ce aveti nevoie pentru decoratiuni.

3. Este una dintre ultimele zile cand puteti sa mergeti la cosmetica si la coafor!

4. Daca aveti congelator, puteti de acum cumpara painea, pestele si carnea. Seara ar fi bine sa incepeti pregatirile: pregatiti macul si nucile pentru cozonac, carnea tocata pentu sarmale.

5. Probabil ajungeti sa va culcati tarziu. O baie fierbinte la care ati adaugat putin din uleiul de baie preferat va va ajuta sa va relaxati. Nu uitati sa folositi o crema hidratanta pentru obraz si o crema cu glicerina pentru maini.


Sursa: http://www.decraciun.ro/retete-de-craciun/o-saptamana-in-asteptarea-craciunului-pentru-gospodine#more-60