miercuri, 19 aprilie 2017

Hugh Jackman: "Sunt creștin și îmi dedic fiecare rol lui Dumnezeu"

Hugh Jackman, confirmând că a acceptat să joace rolul apostolului Pavel într-un film despre viața personajului biblic, a vorbit în public despre credința sa creștină.

Într-un interviu acordat revistei Parade, actorul a spus că de mic participa la slujbele diferitelor Biserici și a ajuns să creadă că într-o zi va deveni și el predicator.

"Sunt creștin. Am fost tot timpul în Biserici. Când eram de 13 ani am avut o premoniție ciudată: că într-o zi voi fi la amvon, precum preotul predicator pe care l-am văzut", a mărturisit el.
Foto: Anton Ivanov/Shutterstock

Jackman a adăugat că îi place foarte mult să recite deoarece îi oferă un sentiment de pace și îi dedică toate interpretările lui Dumnezeu.

"Poate părea ciudat. În momentele de glorie, atletul Eric Liddell spunea: "Când alerg, simt că sunt plăcut lui [Dumnezeu]". Simt această plăcere atunci când recit, și totul este bine, mai ales pe scenă", a mai spus Jackman.

"Simt că toată lumea este în căutarea unui sentiment sau a cuiva care ne poate uni. Noi îl numim "Dumnezeu". În fiecare seară, înainte de a urca pe scenă, mă opresc și îmi dedic munca lui Dumnezeu, mă încredințez Lui."

Jackman se pregătește să joace într-un film în care va interpreta rolul apostolului Pavel, dând un nou accent convertirii, misiunii și încarcerării Apostolului neamurilor.

Jackman va fi și producătorul filmului, împreună cu Matt Damon și Ben Affleck. Cel care a scris scenariul este Matt Cook.

Traducere: ACC


Sursa:it.aleteia.org