duminică, 4 ianuarie 2015

O adolescenta din Polonia s-a trezit in timpul unei operatii pe creier. Ce i-a intrebat pe chirurgi


O adolescenta din Polonia s-a trezit in timpul unei operatii pe creier si a inceput sa vorbeasca cu chirurgii despre pisici si felul in care decurgea interventia.

Iga JasicaIga Jasica, 19 ani, era in timpul operatiei de extirpare a unei tumori canceroase din interiorul craniului la un spital din Katowice, din sud-vestul Poloniei, cand s-a intamplat incidentul. Neurochirurgii i-au inlaturat partea de sus a craniului si se aflau in cursul procesului de inlaturare a tumorii cand Iga s-a trezit dintr-o data, relateazaDaily Mail.
Dar, in loc sa se panicheze sau sa planga de durere, Iga a inceput sa vorbeasca cu doctorii foarte calma si i-a intrebat cum decurge operatia. Medicii au spus ca ea nu putea sa vada si sa simta nimic din ceea ce i se intampla si nu-si explica cum a fost posibil ca ea sa se trezeasca si sa-si recape cunostinta.
Chirurgii spun ca este neobisnuit ca un pacient sa-si revina in timpul unei operatii, mai ales cand este vorba de o interventie pe creier si acum incearca sa afle daca anestezia a fost facuta corect.
Dupa operatie, Iga a spus: "Nu pot sa-mi amintesc mare lucru, dar doctorii mi-au spus ca au vorbit cu mine despre pisici, pe care eu le iubesc. Am pierdut Craciunul din cauza acestei operatii, insa este cel mai bun cadou pe care as fi putut sa-l primesc si acum ma simt minunat".