miercuri, 8 octombrie 2014

Români roboți

IPhone... când pronunți acest cuvânt provoci isterie. Mulți ar face sacrificii imense pentru a primi un astfel de diphase, pentru că, cu cât este de dată mai recentă, cu atât este mai performant.
De curând s-a născut cel mai recent copil de la Apple, IPhone 6, care vine cu multe îmbunătățiri față de precedentul, răspunzând mult mai înțelept la nevoile cumpărătorilor. Se pare că, de la an la an, se fac salturi imense, așa că nu ne-ar fi de mirare ca peste 10, 20 de ani, să nu mai vedem telefoane în forma uzuală, ci, poate, cu ceva chichiță legată la ureche și un fel de proiector care să ne aducă imaginea apelantului în fața ochilor. Hai că le-am vândut un pont... sper că IPhone 17 să aibă integrată o astfel de tehnologie și să primesc și eu unul gratuit de la compania lor.
Bun, acum să ne întoarcem înapoi din viitor și să ne lămurim că acest dispozitiv este adus, înaintea tuturor de Quickmobile, trendsetter IT&C în România. Și au fost atât de rapizi, încât au început să livreze deja iPhone-urile pre-comandate până din ziua lansării până acum.
Și UAU! Este ceva foarte interesant să ne vedem puși așa de bine și în centrul atenției. Se pare că românii sunt mai consumatori de noutate. Și ne plângem că nu avem bani :p
Dar, lăsând gluma la o parte, se pare că suntem bine văzuți de anumite companii, iar asta nu spune decât bine despre noi. Ne pune în rând cu lumea, cu marile întinderi ce sunt deschise la tot ceea ce apare mai nou și incitant pe piața tehnologică.
Acest fapt nu numai că ne îmbucură, dar ne face și mai inteligenți. Cum? Pentru simplul fapt că folosindu-ne de cea mai recentă tehnologie, putem realiza mai mult. Să nu mai spun că românu-i inventiv...
Totodată, pe blogul lui Cristi, cei de la QuickMobile vor să ofere prin concurs primul iPhone 6 din România! Nu mai aștepta!!!