miercuri, 19 octombrie 2011

Orice titlu Nemira la 45% reducere. Promotie valabila intre 17 – 23 octombrie 2011

In perioada 17 – 23 octombrie 2011, puteti profita de o promitie la carti foarte interesanta: orice carte Nemira la 45% reducere.

Valabil si pentru produsele care au deschisa sesiunea de precomanda.

Intreg catalogul de produse Nemira poate fi gasit aici .

Sursa: http://blogulcolectionarului.net

Cuvântul sculptează!

19 Octombrie – Cu repetiţia în altă parte

Un cor de cântăreţi făcea repetiţie într-o sală. Deodată, un muncitor care lucra în aceeaşi încăpere începe să dea lovituri puternice cu ciocanul. Cei din cor încearcă să urmeze melodia însă, văzând că melodia loviturilor este mai puternică decât a lor, optează pentru a tăcea şi a suspenda repetiţia. La care dragul de muncitor le spune foarte amabil:

-«Puteţi continua. Nu vă faceţi griji pentru mine, că nu mă deranjaţi.»

Ne este greu să ieşim din noi înşine pentru a ne pune în locul celuilalt. A se gândi la ceilalţi este un lux care nu se află la îndemâna multor persoane. În viaţă, în schimb, este esenţial să învăţăm a ne gândi la cei care ne înconjoară.

Această incapacitate nu este exclusivă vreunei stări sociale: suferă de ea atât cadrul universitar cât şi muncitorul, atât cel bogat cât şi cel sărac.

Niciodată nu este prea târziu pentru a învăţa materia aceasta. Cine o va învăţa de copil va avea mult drum parcurs. Copilului care trăieşte înconjurat de fraţi îi este mult mai uşor şi natural să se gândească la ceilalţi şi să-şi rectifice egoismul.

Ce notă cred că merit la această materie? Reuşesc sau pic?

Sursa: A vorbi cu Isus de pe www.pastoratie.ro