miercuri, 22 februarie 2017

Fericirea aduce zâmbete - 1


Fericirea... iată o temă dragă inimii mele!

Mulți ne întrebăm, cum putem fii fericiți... eu aș avea câteva idei... dar este de gândit...

Fii un alchimist al fericirii!

Transformă tot ceea ce întâlnești în viața ta în fericire!

Fericirea este precum o floare. Și ca toate florile, dacă nu este întreținută, dacă nu-i dăruim lumină, apă și un pământ bun, se ofilește și moare. Însă nici o floare nu este veșnică, toate mor! Și fericirile mor și se nasc altele; dacă ai păstrat sămânța cea bună… Dar florile moarte pot fi puse la uscat între paginile unei cărți cu greutate. Oare iubita, de câte ori nu deschide cartea pentru a vedea floarea cândva primită de la iubit?! Putem spune că acea floare este cu totul moartă? Nu, ea este mai vie ca oricând. Este floarea iubirii iubitului…

Sămânţa fericirii ori o ai
ori o ceri pentru a o primi!

Fericirea se câștigă dacă o vei căuta pentru a o cuceri și mai ales dacă vei învăța să o prinzi în mrejele tale. Nu aștepta să vină ea la tine, unii au așteptat prea mult și… au murit fără ea! Fericirea nu stă pe garduri și nici nu umblă câinii cu ea în coadă; degeaba mergi să o cauți în țări străine ori în Univers sau alergi să o găsești pentru a o cumpăra de la vre-un magazin, pentru că ea este lângă tine și acolo a fost mereu; trebuie doar să te iei cu ea la braț și să pornești pe cale. Fericirea trebuie dăruită, doar așa o vei dobândi și înmulți! Fericirea este un curcubeu cu multe culori și îndrăznește mereu să îmbrățișeze lumea, să unească cerul cu pământul. Fericirea naște lacrimi de bucurie, o ploaie ce inundă sufletul și îl face roditor, iar roadele se împart… Fericirea este a celor aleși! Cei aleși sunt cei care o aleg! Fericirea… cu ea te naști, cu ea trăiești, cu ea mori dacă știi să o ții mereu aproape!

Te-ai convins?
Atunci, ATENȚIE!, Pe pagina
pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Vitantis pot înscrie un #happyselfie cu ajutorul căruia pot câștiga 1000 de euro.

Cinci locuri reale pe care știința nu le poate explica