sâmbătă, 26 septembrie 2015

Emoticoane cu Papa Francisc

După ce a cucerit mass-media, Papa Francisc va invada în curând și mesajele digitale! Datorită unei inițiative Aleteia.org, o  întreagă gamă de emoticoane cu Sfântul Părinte sunt deja disponibile pentru download gratuit pe Google Play și vor ajunge în curând și pe Apple Store.

Agenția de proiectare Swyft Media a creat mai multe animații cu câteva zile înainte ca Papa Francisc să viziteze Statele Unite ale Americii. Îl vom putea descoperi pe Sfântul Părinte lângă Statuia Libertății, într-un taxi galben, încercând să se bucure de un hot dog, sau doar navigând. Nu mai puțin de 52 de emoticoane și 14 GIF (imagini animate) pot fi partajate prin iMessage, WhatsApp, Facebook Messenger, LINE, WeCha și multe alte mesagerii.

"Emoticoanele sunt atât de înrădăcinate în limbajul digital și social, în special în rândul tinerilor, încât era firesc să facem un efort pentru a sprijini din punct de vedere digital vizita Papei Francisc în SUA", a declarat Kathleen Hessert, fondatoarea Sports Media Challenge, care supervizează inovația digitală Aleteia.org. "În plus, Papa Francisc are un mare simț al umorului. Acesta este pe deplin accesibil și gata să se investească acolo unde oamenii comunică",  a adăugat ea.

Pentru a obține gratuit "Papa-Emoticoanele", urmați acești pași:

Tastați "Pope Emoji" pe Google Play. Aplicația va fi disponibilă și pe iOS din App Store în curând.
Descărcați "Pope Emoji" pe dispozitivul dumneavoastră mobil.
Urmați instrucțiunile pentru a permite Pope Emoji " de a fi integrate în tastatură.
Nu vă mai rămâne decât să utilizați "Pope Emoji" în toate mesajele!

Traducere: ACC



Sursa:aleteia.org