luni, 6 octombrie 2014

Si-a fotografiat baietelul din prima zi de viata pana la varsta de patru ani. Cum a reactionat baietelul cand tatal lui nu a mai facut asta

Cand in viata unei familii apare un bebelus, acest lucru este un motiv de bucurie pentru toti, iar momentul este imortalizat in diferite feluri de catre cei mai apropiati prieteni ai familiei.

Bebelusii se dezvolta extrem de rapid, cresc incredibil de repede, asa ca tatal unui baietel a decis sa ii faca cate o poza micutului sau in fiecare zi. Pana la varsta de patru ani baietelul a fost fotografiat, iar la final tatal lui a pus toate imaginile intr-un filmulet.
"El inca crede ca este un lucru normal sa iti faci o poza in fiecare zi", a marturisit tatal lui.
Timpul trece repede, iar tatal a vrut ca micutul lui sa aiba parte de cele mai frumoase amintiri inca din prima zi de viata. Filmuletul a fost realizat din cele mai simpatice imagini cu Ray, iar cei care l-au urmarit au vazut de fapt patru ani din viata unui om in numai cateva minute.

Sănătatea e mai bună decât toate!

Fiecare este predispus bolii. Astăzi, deși parcă ar trebui să fim mai protejați, dimpotrivă, ne îmbolnăvim mult mai des. Se pare că trăim într-o lume în plină mișcare, ceea ce duce ca inclusiv virușii să fie călători. Așa că nu va fi tocmai minunat ca, mergând într-o călătorie să te întorci cu un „prieten”... de care apoi scapi foarte greu :)
Viața este minunată, mai toți spun, când ești sănătos și te poți bucura de un organism funcțional din toate punctele de vedere.
Am rămas plăcut surprins, și de aceea țin să precizez aici, ca mulțumire, că cei de la Himalaya s-au gândit la starea mea de bine și a familiei mele, acum la împlinirea a 20 de ani de când sunt prezenți cu produsele lor miraculoase în România.
Așadar, este simplu de înțeles, dacă vrei să îți pîstrezi tonusul, atunci îți recomand produsele  Himalaya, și mă gândesc, spre exemplu, la Septilin, despre care mai jos dau câteva date:
Preventiv si ca tratament in:

• Infectii respiratorii bacteriene
• Gripa si alte viroze respiratorii
• Infectii ORL
• Afectiuni alergice

AVANTAJE:
• Intensifica apararea imunitara
• Reduce inflamatia si alergia
• Asigura o recuperare mai rapida
• Previne recurentele
• Se poate administra atat la copii, cat si la adulti



Să te bucuri de sănătatea ta dar în același timp să previi îmbolnăvirile, mai ales acum în sezonul rece. Mai mult, dacă vei lăsa un comentariu la întrebarea mea, s-ar putea să câștigi un voucher de 50 de Euro cu care-ți poți cumpăra produse de pe http://www.hboutique.ro/.

ÎNTREBARE:
Dacă ai cumpărat produse de la Himalaya, cum ţi s-au părut acestea?
Iar dacă nu ai cumpărat, dacă ai fi bolnav, ai vrea să le încerci? De ce?