vineri, 26 octombrie 2018

„Vânătoarea” de sfinți!

Conceptul Pokemon Go a mai fost copiat de câteva ori în trecut, dar Vaticanul pare să fi făcut cea mai bună și inedită replică a jocului.
Cel mai probabil, ai încercat și tu Pokemon Go atunci când a apărut, mai ales dacă ai fost fan al seriei din trecut. Poate că n-ai început să bântui de nebun prin oraș, dar câțiva pokemoni tot ai găsit pe străzi și prin boscheți. Acum, ai șansa să o iei de la capăt, doar că de data asta nu va trebui să colecționezi pokemoni, ci sfinți catolici.
JC Go este jocul lansat de către Vatican, iar scopul este să colecționezi diverse figuri religioase marcante din istorie, pentru a-ți completa echipa de evanghelizare.
Exact cum se întâmplă în cazul Pokemon Go, vei găsi aceste personaje prin oraș, doar că nu va trebui să sari la bătaie și să vă luptați ca să îi poți captura. Abordarea din JC Go este una mult mai pașnică: atunci când întâlnești un sfânt pe care să-l adaugi la colecție, vei fi nevoit să îi răspunzi la câteva întrebări.
Vei putea aduna și alte obiecte în joc, iar acestea te vor ajuta să mănânci, să bei și să te rogi, ca să-ți crești nivelurile pentru fiecare din skilluri. Evident, există și microtranzacții în joc: poți cumpăra monede pentru joc în schimbul unor donații caritabile pe care le faci în aplicație.
Jocul este deja disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS. Din păcate, momentan, singura variantă de joc lansată este în spaniolă, dar în viitorul apropiat va fi disponibil și în alte limbi.