vineri, 22 august 2014

:)

:)

Reinveantează-te!

Dacă nu am căuta mereu să ne autodepășim starea prezentă, înseamnă că am răposat...
Așa că, deși nu pare ușor sau o joacă, mereu trebuie să facem ceva nou pentru a descoperi noutăți. Este adevărat că uneori am putea avea rezultate neașteptate: negative, sau peste măsură de bune, dar asta numai și numai pentru vă VREM!
Și pentru că trebuie să vorbesc despre ce „înseamnă să te reinventezi în antreprenoriat”, asta mă duce cu gândul la câteva decizii ce ar trebui luate:
1. Să ai această dorință
2. Să cauți mereu idei noi
3. Să renunți la clișee (Cei care au reușit au ajuns la un rezultat OK deoarece au fost inventivi și au adus noutăți)
4. Să te înconjuri de oameni capabili și idei inovative
5. Să ai mereu la tine un carnețel în care să notezi ideile ce îți vin pe moment (Ține minte că acele momente sunt „revelatoare”, dacă le-ai ratat, ele nu mai revin!)
6. Canalizează-ți toate energiile pozitive înspre gândul reușitei
7. Chiar dacă nu ești sigur la început că ceva va funcționa, nu înceta să crezi și să creezi!

Așa că nu te vei „reinventa” decât dacă ai această dorință, te decizi să te autodepășești, gândești mereu pozitiv și ai în minte numai reușita!

În perioada 14-20 septembrie, la Pensiunea Speranţa din PredealAkcees organizează Start Me Up, singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia vei forma echipe, vei genera idei de afaceri şi vei dezvolta ulterior concepte viabile de business lucrând alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi din România.


Plângere penală împotriva unui episcop care predică învățătura Bisericii



Juanjo Romero de la Infocatolica anunță că "gaystapo", cum spune el, din nou, l-au denunțat pe Episcopul spaniol Juan Antonio Reig Pla pentru apropouri interzise. Acestea ar fi fost rostite în predica sa din timpul emisiunii televizate de pe 3 august a. c., pe al doilea canal național de televiziune din Spania. Prin urmare, împotriva episcopului s-a făcut o plângere penală deoarece a îndrăznit să spună că "există o diferență sexuală între bărbați și femei."

Prin astfel de acțiuni se încearcă să fie reduși la tăcere toți cei care nu se închină în fața unei gândiri “politic-corecte", a comentat Romero.

Episcopul de Alcala de Henares a îndrăznit să spună: "Tu ești fiul lui Dumnezeu. Ai fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ai fost creat bărbat și femeie. Acest fapt este acum ascuns în Spania. Multe legi nu mai țin cont de aceasta!

Multe legi din Spania, recent promulgate, (...) uită de diferența sexuală care există între bărbați și femei."

Episcopul Reig Pla deși a obținut acum trei luni o hotărâre judecătorească prin care se recunoaște dreptul de a predica ceea ce învață Biserica despre homosexualitate, asociațiile de homosexuali încearcă din nou să-l atace și să-l reducă la tăcere.

Dea această dată, este acuzat de "promovarea unui discurs anti-gay ca și când aceștia ar fi neutri": fapt catalogat de aceștia ca o "încălcare a drepturilor omului"! Discursul său este un "pericol pentru existența" LGBT; este o instigare la "ură, agresivitate și chiar crimă". Difuzarea unui astfel de mesaj la televiziunea publică este considerată de reclamanți drept o circumstanță agravantă: ar trebui ca și televiziunea să primească un avertisment.

Nu știu câți dintre creștinii care citesc acest articol realizează în ce mare pericol suntem. La ce să ne așteptăm pe viitor din partea Lobby-ului LGBT?

Jurnalistul Juanjo Romero, își încheie articolul mulțumindu-i episcopului Juan Antonio Reig Pla pentru curajul său. 

Traducere: ACC

Sursa:www.riposte-catholique.fr