marți, 17 decembrie 2013

!2014!

Vine ANUL NOU!...
Mereu ne bucură și întristează în același timp acest gând. Ne bucură că intrăm într-un nou an, cu speranțe noi, cu dorințe și proiecte reînoite, dar totuși tristi că a mai trecut un an, un an din viața noastră. Dar ca întristarea să nu se instaleze confortabil în inimile noastre, căutăm să o gonim cu fericirea, cu o petrecere de început. Păi ce este cel mai bine decât ce este bun să începi cu ceva bun și să dai o petrecere în cinstea acestui gând.
În fiecare an participăm la aniversarea ANULUI NOU dar cel mai frumos este să-l petreci în familie alături de cei dragi.
Îmi aduc aminte cu bucurie de astfel de momente în care se glumește, se rememorează momente comice din timpul anului (sau anilor) și se împătrășesc numai sentimente de bucurie
Dar anul acest vreau să schimb placa și să petrec Revelionul organizat de www.meiromania.com la Sala Polivalentă pentru că acolo, începând cu ora 22, vor urca la pupitre Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love și Snatt & Vix! Va fi distracție! Mai multe info, aici.
Tu unde vrei să-ți petreci Revelionul?
Acest articol a fost scris pentru a participa la campania aceasta și nu reflectă caracterul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu