miercuri, 22 ianuarie 2014

Talentat?!?

Cine nu și-a dorit măcar o dată în viață să urce pe scenă, să fie în locul artiștilor și să primească aplauzele și admirația lor. Cred că nu este om care să nu se fi visat aplaudat la scenă deschisă.
Acesștia suntem noi oamenii, căutăm mereu locurile cele mai bune din viață...
Numai că problema se pune când nu ai bilet decât pentru sală...
Când mergeam la teatru și îi vedeam pe actori cum se „joacă” pe scenă îmi imaginam că trebuie să fie ceva teribil de ușor să faci asta, dar treptat am înțeles că nu este tocmai ușor să intri în pielea unui personaj și să trăiești, să respiri și să gândești ca el, aici este arta ce o dețin artiștii, ei pot încăpea în orice piele.
Cred că dacă poți admira un om este tocmai pentru că el reușește să se autodepășească pentru a deveni altceva. Chiar dacă în ceea ce ține de un actor asta ar însemna puțină duplicitate (să ne gândim noi de câte ori nu suntem actori răi!), cred că asta face din el o valoare pentru că există actori și actori, unii mai buni ca alții. Aici este un secret, trebuie să știi ce ți se potrivește cel mai bine. Nu poți îmbrăca talentul de actor oricum, trebuie să iei mărimea potrivită.
Este mereu o ocazie unică și o experiență deosebită să poți juca într-o piesă, cu atât mai mult dacă ești înconjurat de oameni cu experiență.
Mi se pare un proiect îndrăzneț al celor de la Iubitafizica de a chema pe scenă un novice alături de ei!
Vezi mai multe aici și pe www.we-are-here.ro/p/iubitafizica.