vineri, 15 august 2014

În țara frumosului...

Ne este teamă uneori să ne prezentăm ca români fiindcă suntem conștienți că puteam face și multe rele, dar ar trebui să fim și foarte mândri de faptul că reușim atât de multe lucruri frumoase! Și, deși nu este un merit al nostru, ar trebui să fim mândri de faptul că țara noastră este o adevărată „grădină a Maicii Domnului”, căci tot o sărbătorim astăzi, având în ea frumuseți puțin găsite pe la alte neamuri.
Nu trebuie să ne ascundem după deget atunci când vine vorba de top țări frumoase, fiindcă a noastră are cele mai multe forme (de relief), ar culori atrăgătoare și reprezintă mereu o ispită ce nu poate fi izgonită cu un simplu gând... fapt clar este „viciul” pe care îl are prințul Charles al Marii Britanii pentru acest paradis regăsit.
Nu știu câți știu, dar patria noastră poartă un tezaur de frumuseți și locuri virgine pe care multe țări le-au pierdut din cauza exploatărilor de toate soiurile, așa că, mulți, ba trebuie să subliniez, foarte mulți, vin de la mulți kilometri pentru a se bucura de vederi, timpuri și așezări minunate.
Unii și-ar duce în țara de origine și aerul de la noi... azi mâine ne aflăm și noi pe lista celor care exportă conserve cu aer... :)
Sunt atât de multe locuri frumoase pe întinderea acestui binecuvântat pământ de sub picioarele noastre încât îmi este imposibil să ale unul... peste tot vezi locuri pline de bucurie și oameni frumoși. Știu că parcă aș face o referire la piesa celor de la Cassa Loco (Eterna și fascinanta Românie), dar să știți că eu așa am văzut și văd...
Vă propun, din drag și dragoste față de această țară, să facem și să păstrăm curățenia în ea și în sufletele noastre! 

Și pentru că tot veni vorba de Cassa...


România este inegalabilă și de aceea vă invit să intrați pe Inegalabila Românie şi să încărcărcați în aplicaţia de acolo cât mai multe poze cu România cu care ne mândrim.