sâmbătă, 18 iunie 2016

Fii șef, fii cu inițiative pe BLOGAL INITIATIVE!

Blogalinitiative.ro, platforma pe care scriu de câțiva ani de zile, m-a fascinat și încă mă ține „în priză” prin intermediul campaniilor desfășurate. Deși încă nu am găsit „cheia de boltă” care să-mi deschidă cale spre mai multe câștiguri, totuși a fost (este și va fi!) un mod interesant (prin intermediul campaniilor la care trebuie să participi scriind articole) de a mă cunoaște pe mine însumi, de a mă autodepăși, de a gândi și căuta soluții. Deși sunt un scriitor mediocru fapt care dovedește slabele mele șanse de a câștiga campaniile, totuși sunt perseverent... pentru că înainte de toate, plăcerea mea este să contribui cu ceva, cu un gând și, mai ales, de a-mi face o experiență în ceea ce ține de scris, mai ales articole. Poate cu timpul, voi reuși... cel puțin anul acesta mi-am propus să particip la toate campaniile și mult mai intens, inteligent și interesant. De aceea te invit și pe tine, bun(ă) cititor(are) al acestui articol, să participi cu încredere și perseverență la campaniile lansate pe platforma blogalinitiative.ro.
Campania de astăzi ne sună astfel: „Imaginează-ți că ești șeful Blogal Initiative. Gândește-te la o strategie pentru următorii 3 ani, luând în considerare felul în care funcționează acum platforma. Scrie pe blogul tău un articol în care să ne spui ce ai face dacă ai conduce Blogal Initiative. Ce schimbări i-ai aduce? Sau ce strategii ai aplica pentru succesul său?” Ei? Ce a-ți răspunde? Eu acum voi întruchipa, pentru câteva momente, imaginea conducătorului Blogal Initiative!
1. Aș schimba din când în când înfățișarea site-ului (nu că aceasta m-ar deranja prea mult!) așa, ca să mai ies din rutină.
2. Aș realiza mai multe campanii prin intermediul cărora să provoc mai ales din punct de vedere cultural (se publică mult, se realizează lansări de carte, expoziții, festivaluri de muzică etc.).
3. Aș da un premiu, la fiecare campanie și celui mai slab clasat articol (dar nu simplist! Adică cu date succinte, copiate de pe BI sau de altundeva), însă scris inteligent dar nu atât încât, iată, să câștige, dar în care se vede că a fost o dorință frumoasă de a promova, realiza ceva bun. Aș face aceasta pentru a încuraja, pentru a vedea și alții că, a nu câștiga sau fii pe podium, nu înseamnă să fii prost, mediocru.
Voi ce l-ați sfătui pe conducătorul BI?

P.S. Voi reveni zilele următoare cu noi idei! Țineți aproape! :)
Dar până atunci, nu uita să te înscrii (dacă deja nu ai făcut acest pas!) și să participi la campaniile de pe platforma: blogalinitiative.ro!