vineri, 17 iunie 2011

Cartile verii la Editura Aqua Forte!

Dragi Prieteni, v-am pregatit pentru aceasta vara doua carti foarte bune si o oferta greu de refuzat. Nu uitati ca doar citind putem creste in har si intari in credinta. Crestinii se revendica drept „oameni ai Cartii”, deci lectura ar trebui sa faca parte din viata noastra de zi cu zi. E hrana pentru suflet. Iata deci ce va propunem:

Noua colectie intitulata „Mici carti mari ale crestinismului contemporan” debuteaza cu doua titluri foarte diferite deopotriva ca tematica si stil.

Ziua cea mai neagra”, de Brian Zahnd este o carte a sperantei, in ciuda titlului sau sumbru. Personajul central al cartii este Regele David, omul care a cunoscut ca nimeni altul inaltarea si decaderea. Cartea descrie un episod cunoscut, perfect aplicabil in vietile noastre. E un fel de manual despre cum se poate ajunge din punctul cel mai de jos, de la lacrimile deznadejdii la reorientarea viziunii si triumful recuperarii totale. Zile negre vor veni si atunci e bine sa stim ce avem de facut.

Postasul râde cu jumatate de gura” ii are ca autori pe Adrian Plass si Jeff Lucas. E o carte atipica in peisajul publicistic evanghelic. E o carte destinsa, plina de umor britanic in care doi prieteni buni fac un schimb de scrisori pe tema credintei. Cei doi descriu situatii pe cat de absurde, pe atat de firesti din vietile lor de predicatori si vorbitori crestini. Stilul e haios, insa concluziile si reflectiile lor pe marginea Scripturii si riscurile unei vieti de credinta sunt din cele mai serioase.

Comandand ambele titluri primiti CADOU un audiobook in lectura lui Cristi Pavel de la Radio Vocea Evangheliei. Descrieri ale cartilor puteti gasi pe situl nostru www.aquaforte.com

O alta oferta speciala a acestei veri mai este si „Cartea de 9 lei”! Va trebui sa alegeti minimum 3 din titlurile de mai jos. Sunt carti „second hand”, arata ca niste carti citite, au cu usoare defecte, sau sunt retururi de la librarii. Nu sunt impecabile ca tinuta, sunt insa impecabile ca si conţinut. Taxele postale sunt 7 lei, indiferent de numarul cartilor comandate.

1. Cainii, pisicile si teologia, Bob Sjogren & Gerald Robinson, 162 pag.

2. Codul spart al lui Da Vinci, James L. Garlow şi Peter Jones, 256 pag.

3. Daruri din cer, David Jeremiah, 230 pag.

4. Eu, Barbatul, John Eldredge, 180 pag.

5. Eu, Femeia, John şi Staci Eldredge, 222 pag.

6. Identitate furata, Peter Jones, 246 pag.

7. Inger de ocazie, Ashley Smith, 210 pag.

8. Neasteptata intorsatura a vietii, David Jeremiah, 254 pag.

9. Noua toleranta, Josh McDowell si Bob Hostetler, 182 pag.

10. O dimineata in cer, Sarah Williams, 160 pag.

11. O calauza prin Narnia, Colin Duriez, 200 pag.

12. Pe sub poduri, Mike Yankoski, 180 pag.

13. Secretul artei de a iubi, Josh McDowell, 220 pag.

14. Tulburatoarele descoperiri ale Harului, Philip Yancey, 320 pag.

15. Zvonurile altei lumi, Philip Yancey, 256 pag.

Puteţi citi recenzii şi alte detalii despre carti pe www.aquaforte.com. Pentru comenzi directe daţi un reply acestui mesaj sau sunaţi la 0744.524855 sau la 0264.433263 si vorbiţi cu Kitty Bojan. Nu va sfiiti sa dati mai departe acest mesaj prietenilor interesaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu