luni, 30 decembrie 2013

Fă din iarna ta o vară

Când am citit pentru prima dată afirmația: „parfumul grădinilor englezești în plină iarnă”, am fost imediat interesat să descopăr adevărul din spatele cuvintelor. Așa am aflat că British Gallery, distribuitorul unor astfel de parfumuri, este un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare atât decorațiuni interioare cât și cadouri, fiind prezent de 8 ani în două oraşe din România: București și Ploiești. Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic eneglezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. Printre brandurile prezente la British Gallery se regăsesc cosmeticele Yardley, ceaiurile și cafeaua Taylors of Harrogate, porțelanuri Wedgwood și Portmerion, seturi de tacâmuri Arthur Price of England, canapele și fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii și perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. În București, magazinul British Gallery poate fi găsit pe strada Paris, la numărul 14A, și în Baneasa City Mall la etajul 1, iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.

Dacă ar fi să aleg un produs de la British Gallery, aș opta pentru Lily of the Valley set săpunuri fiindcă m-a cucerit cu descrierea următoare: „Sunt pe bază de extracte pure și uleiuri esențiale și au devenit în timp recunoscute pentru calmarea minții și pentru trezirea simțurilor. Ingredientele lor naturale, infuzate cu arome de migdale, lavandă și rodii hidratează și înmoaie pielea la fiecare baie.
Lily of the valley (lăcrămioară) este o aromă uşoară şi elegantă ce aminteşte de dimineţile plăcute de mai. Notele iniţiale de citrice se împletesc subtil cu aroma florilor de primăvară precum lăcrămioara, iasomia şi magnolia. Notele finale de chihlimbar şi baza lemnoasă oferă un parfum de durată. Gama Lily of the Valley conţine săpun, cremă de mâini, gel de duş, loţiune de corp, pudră de talc, deodorant spray şi parfum”.
http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley 
 
Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic englezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. În București magazine British Gallery se găsesc pe strada Paris, la numărul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1,  iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.
Aș oferi astfel de produse tuturor românilor cu ocazia intrării în NOUL AN ca o amintire a tot ceea ce este bun din anul ce trece.
Dacă vrei să cunoști mai mult acest brand și companie, te invit să intri pe site-ul lor http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley dar și aici.