joi, 13 martie 2014

Luptă pentru tine, pentru noi, pentru viitor!

În ultima vreme vedem cum multe personalități, ce se credeau infailibile, merg la închisoare. De curând îmi spunea cineva că dacă ajungi la închisoare ești înconjurat numai de VIP-uri, așa că dacă nu-i poți vedea în libertate, acolo îi întâlnești zilnic.
Trăim într-o societate tot mai sărăcăcioasă moral și spiritual. Dispar treptat valorile și nonvalorile sunt luate ca valori. Dacă ai anumite gânduri curate ești văzut ca un dement care nu se asociază societății sau care este o „oaie neagră”, respectiv o persoană ce trebuie înlăturată. Pentru asta trebuie să luptăm, să dovedim că se poate și altfel, că se merită să fim drepți, cinstiți, morali, fără pată într-o societate ce se murdărește din ce în ce mai tare. Dacă vom renunța și noi la acest deziderat, țara aceasta se va scufunda sub propria greutate de mizerii.
Este greu, înțeleg, trebuie să suferi și să te jerfești, ți se cere imposibilul și mai ales că dacă nu accepți situația, trebuie să înghiți mult... în sec.
De aici plecând, îmi dau seama de o mare lipsă: MODELELE! Și nu acelea ce merg pe scenă sau mai nou se plimbă prin toate emisiunile de scandal. Când mă gândesc la modele mintea mă duce la acei oameni care au făcut ceva pentru țara aceasta și viitorul ei, care au lăsat urme și care la fel au trebuit să se sacrifice pentru a trăi noi mai bine. Din păcate doar îi comemorăm cu mare fast dar... atât. Nu luăm de la ei ce este mai bun pentru a pune în practică, nu vrem să ne jertfim, să asudăm, nu mai suntem români decât atunci când putem câștiga ceva din asta, în rest ne ocărâm neamul.
Ne lipsesc modelele și de aceea tinerii noștri vor fi mai săraci... foarte săraci!


Vedeți și voi programul ce îl propun cei de la One World Romania aici: http://oneworld.ro/2014/l/ro/ și/sau https://www.facebook.com/one.world.romania