miercuri, 29 iunie 2016

Casa cea nouă și primitoare!

Te-ai gândit să-ți construiești o nouă casă departe de aglomerația cotidiană, nu ai nici prea mulți bani, mai ales pentru perioada rece, dar totuși ți-o dorești undeva la poalele munților. Foarte bine, acolo vei avea liniște și aer curat, și te vei putea retrage când dorești pentru un timp de relaxare!


Însă te-ai gândit că ți-ai putea reduce din cheltuielile pentru întreținerea ei la iarnă cu o investiție foarte mică? Da, este posibil datorită programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare care a dezvoltat campania „Căldură la îndemână!” prin intermediul căreia oferă sfaturi practice, la îndemână și mai ales accesibile din punctul de vedere al costurilor pentru cei care vor să-și izoleze singuri casele.


Datorită informațiilor și ghidurilor (aici) bine puse la punct de către specialiștii UE, aflăm că pentru casele din zonele de podiș, premontane sau montane ale României, se recomandă izolațiile cu lemn, șipci sau deșeuri din lemn, paie de cereale, coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, fibre de cânepă, in sau lână de oaie.


În mod cert că viața ta va deveni mult mai confortabilă și te vei bucura de mai multe beneficii care altfel le-ai fi pierdut sau ignorat!

Mai multe informații pentru tine pe