miercuri, 29 iunie 2016

Ai frigider, ai o vară cu răcoare!

În zilele noastre aproape nu mai există gospodărie fără câteva aparate de uz casnic, foarte importante, precum TV-ul, mașina de spălat sau frigiderul.

Avem nevoie de acestea pentru a ne ușura traiul de zi cu zi, dar, mai ales, nu mai vedem cum am putea avea o viață frumoasă fără acestea.

Însă dacă unul se defectează, poate cu greu reușim să-l înlocuim cu unul nou, așa că trebuie să-l ducem la reparat. Alți bani, altă distracție!

Dacă ne vom focaliza doar pe unul din aceste aparate, și acesta fiind frigiderul, vom înțelege încerca să înțelegem de este atât de important.

Poate că fiecare-l folosește în modul său, are înăuntru un anumit aranjament etc., însă cu siguranță că are și multe beneficii: păstrează produsele proaspete până la data scadentă a valabilității, ține sucurile reci (mai ales dacă bei mai mult în această perioadă a anului!), îți păstrează pentru un timp mâncarea preparată etc. PENTRU VOI, DE CE ESTE IMPORTANT FRIGIDERUL?

Și apropos de stricat... Liebherr, un lider în domeniul electrocasnicelor, a hotărât să ofere 6 ani de garanție clienților care-i cumpără produsele în perioada 15 mai – 31 august 2016.


Intră și pe