luni, 21 februarie 2011

Biletele pentru audienţe şi ceremonii sunt gratuite

Dacă sunteţi îngrijorat că nu veţi prinde bilete pentru Liturghia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea puteţi sta relaxat. Prefectura Casei Papale a dat astăzi o declaraţie în care îi asigură pe pelerinii care intenţionează să participe la Liturghia din 1 mai că nu se vor cere bilete la intrare.

Comunicatul vine să răspundă “existenţei unor oferte neautorizate, din partea unor firme de turism, în special prin internet, de asistenţă în procurarea tichetelor, contra cost, pentru audienţele generale şi ceremoniile papale, în special pentru beatificarea servitorului lui Dumnezeu Papa Ioan Paul a II-lea”, explică Prefectura. Şi se explică apoi în nota venită în şapte limbi – italiană, franceză, poloneză, germană, engleză, spaniolă şi portugheză – că “toate biletele emise de Prefectura Casei Pontificale pentru audienţele generale şi ceremoniile papale sunt mereu date gratuit, şi nici o persoană sau organizaţie nu poate să ceară bani pentru ele”.

Bilete pentru audienţele papale pot fi obţinute prin trimiterea unui fax către Arhiepiscopul James M. Harvey, prefectul Casei Pontificale (a se folosi numărul +39 06.69.88.58.63). Cererea trebuie să includă numele celor care vor asista la eveniment, data audienţei sau ceremoniei şi numărul de bilete dorite. Cei proaspeţi căsătoriţi trebuie să specifice explicit aceasta, dat fiind că sunt eligibili pentru a primi bilete în secţiunea “Sposi Novelli”. Este recomandabil ca cererea să se facă din timp. Biletele pot fi apoi ridicate, cu o zi sau două înainte, de la intrarea cu poarta din bronz dinspre Vatican.

Sursa: http://www.catholica.ro/2011/02/18/biletele-pentru-audiente-si-ceremonii-sunt-gratuite/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu