duminică, 29 iulie 2012

Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.

Apocalipsa 3.20

Un misionar, care lucra în Afganistan, a povestit odată o întâmplare care i-a amintit de versetul de astăzi: M-am aşezat comod în fotoliu la bordul unui avion care era pregătit de zbor. Personalul era ocupat cu ultimele pregătiri. În sfârşit s-a închis uşa. Afară ploua torenţial şi am observat deodată un bărbat îmbrăcat cu o pelerină de ploaie care alerga spre avion. Acesta a început să bată agitat în uşă. O stewardesă i-a făcut semn din interior că e prea târziu. Bărbatul de afară şi-a înteţit bătutul în uşă până când în sfârşit stewardesa a deschis uşa şi l-a lăsat să intre. Spre marea mirare a tuturor, era vorba chiar de pilot.

Aşa cum echipajul acelui avion l-a tratat pe pilot, fac şi astăzi mulţi oameni cu Acela care doreşte să devină Conducătorul lor în această viaţă şi Salvatorul lor pentru veşnicie. Nu aţi observat că Domnul Isus Hristos a bătut deja deseori la uşa inimii dumneavoastră? El a făcut-o în diferite moduri, probabil, printr-o nefericire, printr-o boală, printr-o predică sau, ca şi astăzi, printr-o filă de calendar. Vă rugăm, deschideţi-i inima şi lăsaţi-L să intre! Atunci viaţa dumneavoastră se va schimba radical, va primi direcţie şi o ţintă veşnică.

Sursa: http://www.gbv.ro/meditatii-zilnice/samanta-buna/2012-04-23?mini=meditatii-zilnice%2Fsamanta-buna%2F2012-04

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu