duminică, 3 noiembrie 2013

Cine a ajuns pe orbită trebuie să ajungă și în platoul tău!

Brandu' lu' Chinezu, emisiunea lui Cristian, zis și Chinezu, are tot mai mulți fani și ne așteaptă și pe noi! După ce am aflat despre emisiune citind un articol, caut mereu să văd emisiunile, mai ales că pot fi vizionate și pe You Tube (aici).
Emisunea care se transmite în fiecare luni, marți, miercuri și vineri la Look Tv de la ora 22.00, are o singură menire: căutarea valorilor pentru a le aduce în față!

 
Provocarea lansată de Chinezu (aici) este aceea de a-i indica pe cine să invite în cadrul emisiunilor lui. Gândul îmi zboară la românii cu adevărat valoroși, iar astăzi mintea mi-l numește pe marele om ce a dus numele României în spațiu: DUMITRU PRUNARIU, care până în momentul de față este primul și singurul cosmonaut român care la 14 mai 1981 a zburat în spațiul cosmic (Mai multe info aici).
Aș vrea să-l revăd pentru a ne povesti experiența lui deasupra țării lui iubite!

Dacă vreți să-l urmăriți pe Chinezu, aveți aici pagina oficială de facebook a emisiunii Brandu’ lui Chinezu și să vă abonați la acest cont de youtube.
P.S. Cu acest articol particip la această campanie Blogalinitiative, la care participarea este posibilă până pe data de 6 noiembrie. Premiile campaniei sunt oferite de www.colour.ro
Brandu' Lu' Chinezu