marți, 4 februarie 2014

Cel mai vizionat film din istorie apare din nou, remasterizat

Cel mai cunoscut şi vizionat film timp de mai bine de 30 de ani, Iisus, apare din nou pe ecrane, de data aceasta remasterizat, adică îmbunătăţit din punct de vedere tehnic.

Foto:i1.ytimg.comOdată cu aniversarea a 35 de ani de la lansare, filmul Iisus, a fost remasterizat HD şi cu sunet Dolby 5.1 surround. De asemenea, a fost adaptat pentru teatru, iar în luna martie vor începe cele 35 de reprezentări, care reprezintă cei 35 de ani de viaţă ai filmului.

Cu această ocazie, directorul proiectului The JESUS Film, Dr. Erick Schenkel, a declarat că, deşi acest film l-a făcut cunoscut pe Isus în faţa a miliarde de persoane, noua versiune remasterizată, Filmul lui IISUS, va oferi publicului o imagine mai exactă a Lui, pentru ca oricine să poată înţelege cine este şi de ce atâta lume de pe întreaga planetă a luat hotărârea de a-L urma, notează christianpost.com.

Filmul lui IISUS a fost introdus în mod oficial în Cartea Recordurilor, ca fiind „cel mai tradus film" din istorie. În prezent, el este tradus în 1.197 de limbi şi se estimează că mai bine de 200 de milioane de persoane au luat decizia de a-L urma pe Iisus după vizionarea filmului.

Realizatorii filmului au dorit ca acesta să ducă mesajul lui Iisus în întreaga lume, prin video. „Spre deosebire de alte filme creştine, care de multe ori nu se ajustează relatărilor Bibliei sau care conţin scene violente, acest film este o reprezentare fidelă, în stil cinematografic, a Sfintei Scripturi”, a declarat dr. Schenkel.