duminică, 23 februarie 2014

Cine câștigă?

Salve tuturor, la microfon este Ciprian și se pare că a noastră cursă, s-a încins. Mai sunt puține zile până la final și participanții nu se lasă intimidați. Ba mai mult, ei sunt încurajați. Ia vedeți:


Cursa bloggerilor la bob – asigurată de Groupama continuă să facă furori în lumea virtuală. Întrecerea dintre blogerii Ana Morodan, Chinezu și Radu Dumitru se arată a fi benefică pentru cei ce caută informații vitale pe internet.
Așa cum deja știți starul acestei competiții a început pe data de 7 februarie și va continua până pe 25 februarie ora 23.59, așa că mai este timp... De ce? Pentru că și noi putem participa încurajându-i și sunținându-ne bloggerul favorit în competiție intrând în aplicatia de pe facebook, iar dacă acesta va câștiga, la final poți primi și tu pe blogul lui un voucher în valoare de 250 euro. Ce spui? Cu un astfel de premiu îți poți achiziționa multe echipamente sportive. 
Competitorii noștri (dă numai pe numele lor și ajungi la ei acasă :) ), Cristi China-Birta care concurează cu variate informații de folos tuturor, Ana Morodan care aduce tuturor moda și stilul mai aproape și nu în ultimul rând, Radu Dumitru care ne ține la curent cu ultimele găselnițe ale științei!
Îi urmărim cu atenție! Cine va câștiga oare?