miercuri, 26 martie 2014

Muzică pentru cine vrea să asculte



Billy Idol revine în România pentru a reînvia legenta. Ei vor concerta pe 29 iunie la Arenele Romane din Bucureşti pentru ca pe 30 iunie să urce spre inima Ardealului, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena.
Un bilet Regular pentru concertul Billy Idol de la Bucureşti poate fi achiziţionat la preţul de 128,4 lei până la data 25 martie. Începând însă cu data de 26 martie, până în ziua precedentă concertului, un bilet va costa 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la preţul de 181,9 lei.
Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Mai multe informații despre concerte și prețul special al biletelor, aici
De origine britanic, William Broad și-a luat numele de scenă Idol nu ca să se autodeclare ironic superstar, ci inspirat de un profesor care îl catalogase „idle”, adică leneș. El a cântat dintr-o trupă punk, Generation X (care la vremea aceea era un fel de generația Y acum), fiind unul din fanii Sex Pistols. Adevărata glorie a venit apoi în America, unde Idol a făcut parte din a doua ”invazie britanică”. Despre toate astea puteți citi în autobiografia pe care o va lansa anul ăsta și care se va numi, cum altfel, ”Dancing with Myself” (Spune vecina de la bloc).
Haideți la concert!