sâmbătă, 31 mai 2014

Acum totul este posibil... pentru 50 de ron!

Deseori căutăm să ne rezolvăm o problemă într-un mod cât se poate de rapid, dar asta nu se poate mereu. Însă de acum orice este posibil, pentru că în lumea virtuală a apărut un site (microjoburi.ro) pe platforma căreia poți să comanzi un microjob. Dar nu este doar atât!!! Poți să propui chiar tu ceva, un microjob pe care îl poți presta, o noutate sau chiar să intri în competiție cu alții care oferă aceleași oferte. Ce este interesant (mai ales pentru cei din alte localități) este faptul că poți să participi cu microjobul tău în localitatea de domiciliu.
Și mai sunt câteva avantaje, iată că:
- poți căuta cu ușurință microjobul dorit
- plata se face în mod sigur prin intermediul cardului sau al unui virament bancar
- ai de unde alege, 19 domenii
- chiar dacă plătești, prestatorul nu primește banii până nu îți dai OK-ul


- poți să-i dai prestatorului o „steluță” (recomandare) dacă acesta își împlinește sarcina și astfel ești de ajutor și altora
- poți ține legătura, deci comunica cu cineva înainte de a comanda un microjob
- Iată o listă mică de servicii: SEO, Social Media, Media, Auto-moto, babysitting, afaceri si consultanta, animale de companie, etc.

Microjoburi-preview-articol-blog

- economisește timp! De ce ai căuta pe zeci de pagini web rezolvarea problemei tale când aceasta se află la doar un click distanță?
- hobby-ul tău de astăzi (dacă intri pe site și își faci cont) o sursă eficientă de venit. Ce, ți-ar strica 50 de ron la câteva zile?
- prețul este fix și, după părerea mea, foarte bun
- o platformă eficientă pentru persoanele ce doresc să lucreze de acasă (pentru unele servicii)


Tu ce microjob ai cere?
Dar ce ai putea oferi?
Intră pe microjoburi.ro chiar acum!