duminică, 19 iunie 2016

Fii cu ințiativă pentru a iniția!

Dacă îți place să scrii articole și mereu să fii pus în situația de a căuta și descoperi lucruri noi, nu înțeleg de ce nu ai fi înscris/ă pe blogalinitiative.ro!
Pe această platformă se adună multe persoane pasionate de scris și, nu numai că își dăruiesc gândurile nouă, tuturor, dar mai și câștigă diverse premii!
Ei își doresc acum, când împlinesc frumoasa vârstă de cinci anișori în oceanul vast al internetului, să ne pună în postura de șef al acestei platforme.
Și pentru că îmi place să văd cum lucrurile evoluează mereu din bine spre un mai bine, mă gândesc că eu aș propune următoarele:
- din când în când, aș realiza câte un interviu cu câte un blogger, care câștigă sau nu, să afle toți ce îl determină să scrie la campaniile lansate de noi
- aș încuraja mai mult creativitatea (din păcate cei care sunt creativi, folosesc diverse formule sau metafore nu prea au succes)
- aș face din când în când campanii în care bloggerii să se voteze între ei, pentru ca astfel să-i încurajez să citească și ce scriu alții dar și să-i aprecieze 
- aș dărui din când în când diplome de participare sau câștigătorilor, ca amintire!
- nu aș lua în seamă acele articole tip copy/paste, doar cu comunicatele de presă, aș cere puțin și intervenția blogger-ului

Alte gânduri... să mă mai gândesc... mâine! :)

Intră chiar acum pe: