miercuri, 15 februarie 2017

Am învățat și învăț mereu!


Nu pot spune că eram un prea devotat scriitor de articole, fapt ce se dovedește și astăzi fiindcă încă nu simt să fi ajuns la o anumită „maturitate” în a-mi creiona așa cum mi-aș dori ideile. Însă, dacă am scris și scriu și astăzi diverse articole, aceasta se datorează campaniilor de pe Blogal Initiative, ei încurajându-ne să ne autodepășim mereu. Și încurajările lor sunt și tentante... cu premii diversificate, cu produse ce pot fi achiziționate în urma unor licitații cu ajutorul unor puncte ce le primești în urma compunerilor de articole (de exemplu pentru această campanie, fiecare blogger a primit 100 de puncte).
Datorită lor am câștigat o serie de campanii, mi-am achiziționat mai multe produse și, mai ales, mi-am lăsat creativitatea să zburde...
Trebuie să spun că datorită unei campanii Blogal Initiative, am reușit să particip la prima conferință internațională despre fericire organizat în România. Datorită acelor experiențe s-a născut un material tipărit (Manualul cavalerului fericirii, 2016) și căruia îi urmează în curând încă un material pe această temă. Mulțumesc Blogal Initiative!
Astfel că, nu am cum să nu vii recomand cu căldură și să vă invit să devenim prieteni în lumea virtuală și prietenoasă a platformei Blogal Initiative, participând împreună la campaniile lor.