joi, 23 martie 2017

Salamul SF!

Direct din viitor, a venit o nouă inovație pentru produsele din carne de la Caroli. Când spun salamul SF, nu este nici o glumă, pentru că acum, dacă vei cumpăra produse de la Caroli, pe eticheta acestora apare și un așa zis Carolimetru termic. Pe salamurilor Semenic Extra apare un cadran termosensibil ce le oferă consumatorilor o informație vitală: dacă produsele sunt păstrate sau nu la temperaturi optime.
Uite cum funcționează:
Acest salam, din seria #MâncareCuNotificare, dacă indică pe etichetă culoarea verde, înseamnă că temperatura la care se află produsul este de sub 8 grade Celsius și că este păstrat optim. Însă, dacă eticheta indică galbenul, această culoare ne avertizează că produsul se află la o temperatură mai mare și ar trebui mutat într-un loc mai răcoros.

Azi-mâine, chiar personajul Caroli ne va spuin ce și cum este cu vreun sortiment apărând ca în Războiul Stelelor holografic. Atunci nici nu vei știi ce să mai face... să mănânci sau să urmărești drăguța figurină... :) Însă până atunci, să ne bucurăm de o #MâncareCuNotificare și să ne documentăm mai mult pe: